Revos, kernel 3.3 + mod optimal deneyin hocamŞu anda miroom indiremicem revos var elimde onu yükleyim bari. Valla F1 in gözünü seveyim asıl amiral gemisi oymuş onunla hiç bu kadar uğraşmamıştım
Revos, kernel 3.3 + mod optimal deneyin hocam
Hangi ayarlarda oynuyorsunuz ?bu mod optimal performası etkiliyor mu ? çünkü arada pubg oynarım
Hangi ayarlarda oynuyorsunuz ?
Olacağını zannetmiyorum hocam
Eğer isterseniz molamda HDR oynayarak sizin için denerim cevabı da söylerim olur mu ?
Hocam denedim HDR ve Aşırı grafiklerinde oynadım pil tasarrufu ve mod optimal battery modu etkin çok rahat ve akıcı bir şekilde oynadım ve full parlaklık ile
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tamam hocamTeşekkür ederim hocam. Revos yükledim. Evira + LKT yükledim ve batarya modunda kullanıyorum. Şu an düzelme var gibi F2FS çektiriyormuş meğersem. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bugün ki batarya performansından sonra LKT yi kaldırıp Optimal Mod u da deneyeceğim. Sonrasında bir kıyaslama yaparız
MerhabalarTamam hocam
İsterseniz mod optimal 4.0.2 ile de bir gün deneyin karşılaştırma yapalımMerhabalar
Rom için pil performansı. Sanırım benim batarya arızalı.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi