Bu Aod ekran dediğiniz nedir? Birde kameradan galeriye geçiş düzeltilmiş.
J Jakaboo Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım orta Cihazım Mi6 Yaş 53 Konum istanbul Katılım 14 Kasım 2017 Konular 0 Mesajlar 25 Tepkime puanı 10 Puanları 3 4 Mart 2020 #21 Bu Aod ekran dediğiniz nedir? Birde kameradan galeriye geçiş düzeltilmiş.
delavega66 Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım İsmail Cihazım Oneplus 11 Meslek Yazılım uzmanı Konum Ankara Katılım 14 Nisan 2019 Konular 9 Mesajlar 281 Çözümler 2 Tepkime puanı 271 Puanları 78 4 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 Jakaboo' Alıntı: Bu Aod ekran dediğiniz nedir? Birde kameradan galeriye geçiş düzeltilmiş. Genişletmek için tıkla ... Always on Display.. Yani ekran kapalıyken ekranda görüntülenen saat var ya o işte..
Jakaboo' Alıntı: Bu Aod ekran dediğiniz nedir? Birde kameradan galeriye geçiş düzeltilmiş. Genişletmek için tıkla ... Always on Display.. Yani ekran kapalıyken ekranda görüntülenen saat var ya o işte..
Macoo Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Macit Cihazım Mi 9 Yaş 50 Konum Bursa Katılım 10 Ağustos 2019 Konular 9 Mesajlar 213 Tepkime puanı 129 Puanları 58 4 Mart 2020 #23 Jakaboo' Alıntı: Bu Aod ekran dediğiniz nedir? Birde kameradan galeriye geçiş düzeltilmiş. Genişletmek için tıkla ... Evet kameradan resim E geçiş düzeltilmiş..
Jakaboo' Alıntı: Bu Aod ekran dediğiniz nedir? Birde kameradan galeriye geçiş düzeltilmiş. Genişletmek için tıkla ... Evet kameradan resim E geçiş düzeltilmiş..