Rom [Mİ8SE][ROM][Android 10.0] BeastRom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Uzun sure bekledim telefonu elime bile almadim bir süre sonra kendi kendini yeniden baslatti tekrar google simgesinde kaldi , dedim bu sefer acilir herhalde yine bekledim bi daha yeniden baslatti.
Format data yapın ardından reboot recovery yapın sonra zip dosyalarını atın telefona sonra sırasıyla flashlayıp öyle deneyin.

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Format data yapın ardından reboot recovery yapın sonra zip dosyalarını atın telefona sonra sırasıyla flashlayıp öyle deneyin.
Zaten android 9 dan gectigim icin bu islemleri yapip rom u kurmustum

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Mi8 SE için miui dışında Android 10 rom kurabilen oldu mu deniyorum ancak kuramıyorum fastboot veya reboot döngüsüne giriyor sürekli

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Uzun sure bekledim telefonu elime bile almadim bir süre sonra kendi kendini yeniden baslatti tekrar google simgesinde kaldi , dedim bu sefer acilir herhalde yine bekledim bi daha yeniden baslatti.

Gapps olmadan kurun ilk hapis yüzünden de takılıyor ola bilir

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Gapps olmadan kurun ilk hapis yüzünden de takılıyor ola bilir
Reiwa hocam bunu bile yaptım :) Gapps olmadan kurdum , Gapps i farklı kaynaktan indirdim kurdum , magisk kurdum/kurmadım. Şu rom u açabilmek için çok denemeler yaptım. Fastboot da kalmadım açılıyor gibi yapıyor 45 dakika Google yazısında takılı kaldı kendini yeniden başlatıp durdu telefon.

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Reiwa hocam bunu bile yaptım :) Gapps olmadan kurdum , Gapps i farklı kaynaktan indirdim kurdum , magisk kurdum/kurmadım. Şu rom u açabilmek için çok denemeler yaptım. Fastboot da kalmadım açılıyor gibi yapıyor 45 dakika Google yazısında takılı kaldı kendini yeniden başlatıp durdu telefon.

format data yapıyorsunuzdur zaten , format data yapmadna da sorun yaşatır, sadece wipe yetmiyor

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78

Hocam kurulum adımını tam olarak uyguladınızmı ? Twrp sürümünü konuda verilen sürümle güncelledinizmi ? Format data yaptınızmı ?

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Hocam kurulum adımını tam olarak uyguladınızmı ? Twrp sürümünü konuda verilen sürümle güncelledinizmi ? Format data yaptınızmı ?
Evet hocam ben de android 10 için siteye yüklediğiniz twrp vardı onu beats rom için verilen twrp 3.3.1_1001 i yükledim zaten sorun olsa beni fastboot a atardı yanlış mıyım ? :) Ben adımları yanlış uygulasam veya twrp sürümünü farklı yapsam rom sorunsuz şekilde kuruluma geçmezdi ki ? Google yazısı geldi ben açılacak diye beklerken açılmadı telefon kendini yarım saatte bir yeniden başlattı

mehmetali9393

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
3
Ekran görüntüsü mevcutmudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt