- Adım
- Boran ARIKCI
- Cihazım
- Mi 9T 6/128
- Konular
- 7
Elinize sağlık.
Hocam çektiğim fotoğraf kayboluyor ne telefon hafızasında ne de galeride göremiyorum ayrıca 2 defa takılma yaşadım aşağıda verdiğim linkteki sanırım daha stabil çalışıyor onu denemenizi tavsiye ederim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çekim yapmıyor ,ancak live photo özelliği gelmis bu gcam ile .
Güncelleme geldikçe denemek gerekli
Elinize sağlık.
Bilmiyorum aynı sürüm olmasına rağmen sizdeki apk stabil çalışmıyorVerdiğiniz link zaten konudaki linkle aynı söylediğiniz şeyler nasıl oluyor acaba ?
Çekim yapmıyor demişsiniz ? Hangi romdasınız şuanda ? Bende gayet stabil bir şekilde çalışmaktadır hiç bir problem göremedim. İlaveten konuyu dikkatlice okumanızı tavsiye ederim gerekli ayarları yaptığınıza eminmisiniz?
Teşekkürler hocam
Bilmiyorum aynı sürüm olmasına rağmen sizdeki apk stabil çalışmıyor
Teşekkür ederim denedim on numara çalışıyor ve bu kadar fark olacağını hakketten hiç düşünmemiştimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhabalar, Mi 8 SE için yeni gcam uygulaması portlanmıştır Android 10 Miui 11 uyumludur. Uygulamayı kurdukdan sonra Diğer-Ayarlar yolunu izleyerek fotoğraf sekmesi altındaki gelişmiş bölümüne giriniz ve İmage rotation'u aktif ediniz.
İndirme Linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Eu beta 9.10.10 kullanıyorum, ayarlar yapılı ancak çekim yapmıyor ,sebebini bende bulamadım , neyse sağlık olsunVerdiğiniz link zaten konudaki linkle aynı söylediğiniz şeyler nasıl oluyor acaba ?
Çekim yapmıyor demişsiniz ? Hangi romdasınız şuanda ? Bende gayet stabil bir şekilde çalışmaktadır hiç bir problem göremedim. İlaveten konuyu dikkatlice okumanızı tavsiye ederim gerekli ayarları yaptığınıza eminmisiniz?
Teşekkürler hocam
Android 10 uyumlu yazıyorEu beta 9.10.10 kullanıyorum, ayarlar yapılı ancak çekim yapmıyor ,sebebini bende bulamadım , neyse sağlık olsun