Hocam limit en fazla 2.000 ₺ ustune çıkmak istemiyorum. Aslında aklımda 1.800 ₺ den yukarısı yok ama bu paraya da mi9t bulamadım. Mi9t ye kadar verdim.Farkı bariz hissedebilmen için bence geçeceğin tek model K20 pro ya da m9t pro olmalı. Diğerlerinde pek fazla bişey hissetmessin.
Uçmaya gerek yok 200 lira gibi fark var aralarında aslında çok değil ama fazlasına gerek yok diye düşünüyorum..K20 Pro'yada geçebilirsiniz SD 855 var uçuşa geçirir.
Mı 9t en mantıklı cihaz birden elimde ki cihazi satınca kararsız kaldım mi8se den memnundum birisi müşteri olunca verip geçtim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam işlemcisi sizce nasıl işlemciden dolayı bakmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam işlemcisi aklıma yatmadı. Batarya benim için önemli çok guzel cihaza benziyor ama işlemci imei kaydı aklıma yatmayan tarafları.
Başkan mi8se batarya dan dolayı sattım çok pişmanım. Şimdi alacak cihaz bulamıyorum. Mi8se almam batarya durumu onun daha vahim.Mi 8 se den sonra hafif bir telefon alınmalı = ) arkadaşlar 200 gram ve ciddi ağır ve 9 t ile arasında tip ve kamera dışında bir fark göremiyorum,
Bence 2020 de çıkacak olan se modelini beklemek daha doğru olur , 9 se de seçile bilir hem hafif hemde elde tutuş kullanış için çok iyi ve ideal ama pil durumu sıkıntılı costum rom kullanmalısınız ,
Başkan mi8se batarya dan dolayı sattım çok pişmanım. Şimdi alacak cihaz bulamıyorum. Mi8se almam batarya durumu onun daha vahim.
Arkadaşlar şimdi karar daha veremedim redmi note 8 6gb 64 GB 1.650 TL bu cihaz daha mantıklı gelmeye başladı ner dersiniz?
Başkan mi8se batarya dan dolayı sattım çok pişmanım. Şimdi alacak cihaz bulamıyorum. Mi8se almam batarya durumu onun daha vahim.
Arkadaşlar şimdi karar daha veremedim redmi note 8 6gb 64 GB 1.650 TL bu cihaz daha mantıklı gelmeye başladı ner dersiniz?
Hocam ön siparişle satıyor 1 haftaya teslim diyor. Gelmiş ki satıyorlar.Note 8 geldi mi ?
Çok pişmanım şimdiden ne iyi telefonmuş mi8se kalite olarak yakınında telefon yok. Aynısını alıp da zarar da etmek istemiyorum. Note 8 işlemci 665 daha düşük doğru, ekran ıps aslında iyi yönü de var ucuz kırılsa yarıdan daha da aşağıya benim için artı aslında mi8se nin ki 700 lirayken note7 nin ki 200 liraydı. Ağırlık ekran büyüklüğü eksi evet küçük seviyorum ama yapacak birşey yok küçük telefon kalmadı.işlemci gücü , ekran kalitesi , ağırlığı daha kötü ,
kamera batarya iyi ama ekranda büyüdüğünden öyle çok fark olmuyor malesef ,