- Adım
- Can
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8 SE
- Konular
- 0
Link sizi zaten 9.5 e götürüyorHocam arkadaş 9.5 sürümü dedi o yok mu
Link sizi zaten 9.5 e götürüyorHocam arkadaş 9.5 sürümü dedi o yok mu
EU beta romda sorunsuz çalışıyor teşekkürlerAndroid 10 masik 9.5 te denedi çalışıyor sorunsuz wifi kopması yakınlık sensor hatası bulunmuyor artık rahat rahat kullanabilirsiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
eu beta da bende flaşlayınca krımızı oldu hata verdi nerde hata yaptım acabaEU beta romda sorunsuz çalışıyor teşekkürler
eu betada son yükledim hata verdi bende nerede hata yapmışımdırmi room android 10
eu beta 20.1.21
eu stabil 11.0.3.1
Evulation
Masik 9.5
Pixel experience
Romlarinda denedim modem sorunsuz galeri ve Türkçe dil seçiminden kaynaklı hatalar zaten. Roman ötürü
şimdi Evulation kullanıyorum telefonun şarjı en iyi bunda gidiyor
Kimi telefonların kendisinden sanırım aynı romu aynı recovery i flashladigim iki mi8se nin birinde iki simde de şebeke sorunsuz çalışırken diğerine iki hat taktığımda şebeke komple gitti sanırım ımei atma sırasında farklılık varArkadaşlar MIUI 11
V 11.0.1.0 QEBCNM STABİL YÜKLÜ. PEK DE ANLAMADAN BU İŞLERE GİRDİM LAKİN ROOMU İLK YÜKLEDİĞİMDE 2 HAT DA ŞEBEKE GİTTİ. DAHA SONRA YİNE FORMDA ŞEBEKE SORUNU YAŞANANLAR BU MODEM ROMO FLAŞLASIN DEMİŞ ONU YAPTIM ŞEBEKE GELDİ FAKAT SENSÖRLER ÇALIŞMADI PORTRE MODU YEŞİL EKRAN OLDU BURADA SİZLERİN YAŞADIĞI SIKINTI GİBİ. BURADA YAYINLANAN ROMU YÜKLEDİM SENSÖRLER TAMAM YEŞİL EKRAN TAMAM AMA 2. HAT ŞEBEKE YOK. BİLGİSİ OLAN VEYA AYNI SORUNU YAŞAYAN ÇÖZÜM BULMUŞ OLAN VAR MI.
ben yükledim sorunsuz çalıştı 2 tane hata ile karşılaştım 1. kameradan galeriye geçmiyor 2. hesap makinesi çalışmadı google dan mi calculator.apk dosyasının güncel sürümünü yeniden yükleyip kurdum düzeldi başka sorunla karşılaşmadım sensör falan stabil çalışıyorMi room stabil android 10 olan bir kişi sorunsuz fw yüklemiş olan biri bana hesap makinesinin çalışıp çalışmadığını söyleyebilir mi ?
Hocam bende calculator apk indirdim ama yuklerken assagidaki hatayi aliyoeum ne yapmaliyimben yükledim sorunsuz çalıştı 2 tane hata ile karşılaştım 1. kameradan galeriye geçmiyor 2. hesap makinesi çalışmadı google dan mi calculator.apk dosyasının güncel sürümünü yeniden yükleyip kurdum düzeldi başka sorunla karşılaşmadım sensör falan stabil çalışıyor