Rehber [Mİ8SE] Android 10 Yeni Sorunsuz Modem Dosyası

baturq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
batuhan
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
Java Developer
Konular
6
mi 8 dipper için varmı elinizde sorunsuz ve modemi twrp ile yuklerken ımeı ucarmı

mehmetali9393

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
3
Demin kurdum sorunsuz çalışmaktadır ancak android 9 stabil 11.0.3 sürümünde şarj süresi daha iyi gibi geldi android 10 da şarjı daha erken bitiyor

cosco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Bilişim Teknik Srv
Konular
1
Ben yükledim çalışmadı.
Çözümü ise basit google a mi calculator apk yazıp en son apk yı indirip kurun sorun çözülüyor.
Ben telefon dilini ingilizce yapıp hesap Makinesine girdim Türkçe'ye çevirince artik giriyor ama bu sefer kameradan galeriye geçmiyor

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
Ben telefon dilini ingilizce yapıp hesap Makinesine girdim Türkçe'ye çevirince artik giriyor ama bu sefer kameradan galeriye geçmiyor
Siz benim dedğim şekilde yapın bende şuan ikisi de çalışıyor. Tabi ki telefonun dilini önce ingilizce daha sonra türkçe yaptım.
İlk kurulum sırasında telefonu ingilizce olarak kurup daha sonra türkçe yapsak belki sorun olmaz. Bir daha ki sefere kurulum yaparsam böyle deneyeceğim.

cosco

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Bilişim Teknik Srv
Konular
1
Siz benim dedğim şekilde yapın bende şuan ikisi de çalışıyor. Tabi ki telefonun dilini önce ingilizce daha sonra türkçe yaptım.
İlk kurulum sırasında telefonu ingilizce olarak kurup daha sonra türkçe yapsak belki sorun olmaz. Bir daha ki sefere kurulum yaparsam böyle deneyeceğim.
İngilizce yapip turkceye çeviriyorum ilk duzeliyo sonra yine geçmiyor galeriye

canbaba99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Canbaba
Cihazım
Redmi3 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
19
eu stable v11.0.1.0 sürümü kullanıyorum. kurduğumda modem dosyası (eski olan) yüklemem gerekti. sonuçta potre modu gitti.
şimdi twrp den bu dosyayı yüklesem başka bir şeyler bozulmadan potre modu düzelir mi?

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
İngilizce yapip turkceye çeviriyorum ilk duzeliyo sonra yine geçmiyor galeriye
Evet şimdi bende dikkat ettim telefonu türkçeye çevirdikten sonra çektiğin fotoğrafları göstermiyor sadece türkçeye çevirmeden önce çektiğim fotoğraflar gözüküyor. Galeriye kendim giriş yaptığımda ise bütün fotoğraflar görünüyor.

canbaba99

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Canbaba
Cihazım
Redmi3 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
19
eu stable v11.0.1.0 sürümü kullanıyorum. kurduğumda modem dosyası (eski olan) yüklemem gerekti. sonuçta potre modu gitti.
şimdi twrp den bu dosyayı yüklesem başka bir şeyler bozulmadan potre modu düzelir mi?

mpsbirkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birkan
Cihazım
xiaomi 11t
Konular
22
Evet şimdi bende dikkat ettim telefonu türkçeye çevirdikten sonra çektiğin fotoğrafları göstermiyor sadece türkçeye çevirmeden önce çektiğim fotoğraflar gözüküyor. Galeriye kendim giriş yaptığımda ise bütün fotoğraflar görünüyor.

beta eu rom son sürümde böyle bir sorun yok hocam sizin verdiğiniz fw dosyası ile flashlayınca.
ing'den türkçeye çevirdim galeriye geçiyor.

can.cil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Konular
0
beta eu rom son sürümde böyle bir sorun yok hocam sizin verdiğiniz fw dosyası ile flashlayınca.
ing'den türkçeye çevirdim galeriye geçiyor.
Peki türkçeye çevirdikten sonra çektiğiniz fotograflar görünüyo mu direkt olarak kamera uygulamasından galeriye gectiğiniz zaman? Bende de geçiş yapıyo ama çekilen son fotolar görünmüyor

Üst Alt