Ben telefon dilini ingilizce yapıp hesap Makinesine girdim Türkçe'ye çevirince artik giriyor ama bu sefer kameradan galeriye geçmiyorBen yükledim çalışmadı.
Çözümü ise basit google a mi calculator apk yazıp en son apk yı indirip kurun sorun çözülüyor.
Siz benim dedğim şekilde yapın bende şuan ikisi de çalışıyor. Tabi ki telefonun dilini önce ingilizce daha sonra türkçe yaptım.Ben telefon dilini ingilizce yapıp hesap Makinesine girdim Türkçe'ye çevirince artik giriyor ama bu sefer kameradan galeriye geçmiyor
İngilizce yapip turkceye çeviriyorum ilk duzeliyo sonra yine geçmiyor galeriyeSiz benim dedğim şekilde yapın bende şuan ikisi de çalışıyor. Tabi ki telefonun dilini önce ingilizce daha sonra türkçe yaptım.
İlk kurulum sırasında telefonu ingilizce olarak kurup daha sonra türkçe yapsak belki sorun olmaz. Bir daha ki sefere kurulum yaparsam böyle deneyeceğim.
Evet şimdi bende dikkat ettim telefonu türkçeye çevirdikten sonra çektiğin fotoğrafları göstermiyor sadece türkçeye çevirmeden önce çektiğim fotoğraflar gözüküyor. Galeriye kendim giriş yaptığımda ise bütün fotoğraflar görünüyor.İngilizce yapip turkceye çeviriyorum ilk duzeliyo sonra yine geçmiyor galeriye
Evet şimdi bende dikkat ettim telefonu türkçeye çevirdikten sonra çektiğin fotoğrafları göstermiyor sadece türkçeye çevirmeden önce çektiğim fotoğraflar gözüküyor. Galeriye kendim giriş yaptığımda ise bütün fotoğraflar görünüyor.
Peki türkçeye çevirdikten sonra çektiğiniz fotograflar görünüyo mu direkt olarak kamera uygulamasından galeriye gectiğiniz zaman? Bende de geçiş yapıyo ama çekilen son fotolar görünmüyorbeta eu rom son sürümde böyle bir sorun yok hocam sizin verdiğiniz fw dosyası ile flashlayınca.
ing'den türkçeye çevirdim galeriye geçiyor.