Evet normal yerine göre full de cekecek band 20 olmamasından dolayiDosyayı flashladım sorun düzeldi fakat şebeke sadece 2 ve 3 diş çekiyor normal mi?
Evet normal yerine göre full de cekecek band 20 olmamasından dolayi
evet yeniden sıfır temiz kurulum yaparsanız android 9 stabil öneririm ozaman sorununuz düzelecektirAma gece android 10 yükleme yapmadan önce herşey normaldi. Android 9 kullanıyordum şebeke gitti modem dosyasını yükleyince şebeke sorunu oldu. O zaman android 9'a geçince düzelir mi?
Bende de mi room Android 10 stabil kurulu. Modem dosyasını flash yaptıktan sonra tek sorun sadece galeriye geçme olayı. Dil değiştirdim her şeyi yaptım çözüm bulamadım.
Değişir ama önermem sistemde hatalar meydana gelir twrpden wipe yaparak temiz kurulum rom yüklemenizi tavsiye ederimModem dosyasını flashladım, miroom indirip direk twrp ile flashlayınca room değişir mi? Belki bekik room da sıkıntı vardır. Ben de eu stabil 11.0.2 var şu anda
Xiaomi.eu MIUI 11.0.2 Stabil Android 10
Pixel Experience 22 Mart 2020 Android 10
Bu iki ROM ile denedim, sorunsuz. Sensör çalışıyor, portre modu çalışıyor, galeriye geçiş çalışıyor, hesap makinesini soran olmuş, o da çalışıyor. Turkcell ile hücresel ağ full çekiyor, 4.5G bağlanıyor. EU ROM'da kızılötesi kamera ile karanlıkta yüz tanıma çalışıyor, Android 9 stabil sürümünde sadece 2D kamera kullandığı için karanlıkta yüz tanıma çalışmıyordu. Şimdilik her şey sorunsuz, umarım böyle devam eder. Düzenleyen, paylaşan arkadaşın emeğine sağlık.