Yardım MI8SE Android 10 dan 9 a dönüş

isosafags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail SAFA
Cihazım
15 Pro & X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
70
annemin cihazı android 10 a geçirdim miroom vardı güncelledim vs ama sorunlar var ve eski ye dönmek istiyoruz direk twrp üzerinden geçiş yapabilir miyiz

Raistlin53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
Poco F5
Konular
10
Hayır aşamaları doğru yapın herhangi bir sorun ortaya çıkmayacaktır.

O zaman son olarak onay almak adına Pitcblack Recovery ile dalvik cache, system, data, internal storage işaretleyip vipe yapıyoruz sonrası format data yes diyoruz recovery yeniden başlatıyoruz. Örnek olarak önce Android 9 miroom v11.0.3 kuruyoruz sonrası ana konuda ki Android 10 için var olan modem dosyasını kuruyoruz ve reboot diyoruz olay bitiyor.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
O zaman son olarak onay almak adına Pitcblack Recovery ile dalvik cache, system, data, internal storage işaretleyip vipe yapıyoruz sonrası format data yes diyoruz recovery yeniden başlatıyoruz. Örnek olarak önce Android 9 miroom v11.0.3 kuruyoruz sonrası ana konuda ki Android 10 için var olan modem dosyasını kuruyoruz ve reboot diyoruz olay bitiyor.
Hocam wipe kısmından 5 wipe yapın sonra geri gelip bilgisayara bağlayıp cihazı rom ve modem dosyasını atın ardından sıra ile flaşlayıp reboot system diyin açılacaktır cihaz.

Oyla:
Üst Alt