Pardon hocam ben yanış hatırllamışım ama 1080 60 fps olmasını cok isterdim peki 4 k da neden eis çalışmıyor bizi 30 fps e mahkum ediyorlar resmin sonucta 710 4k video işleyecek kadar iyi değilmi ?
İlerde ekleye bilirler ama global olmadığından cihaz pek ilgilenceklerini sanmiyorum lite koymalarinin sebebi de global olmasi ki rekabet için reklam olsun.Mi8 lite ın 60fps destekleyip SE nin desteklememesi çok kötü cidden...
sadece video için hangi işlemleri yapmalıyım?Arkadaşlar 60 fps olmasa da sanırım 45 fps video çekebiliyorum google playden indirdiğim videp info viewer programındaki çektiğim videolar 45,46 fps olarak gözüküyor
Linkteki 7.03.18 sürümlü gcam de 60 fpsi seçip video çektiğimde bu sonuç ortaya çıkıyor
Gcam - 8 Se Miui 12 Android Q En stabil ( neredeyse ) Gcam
Not: Lütfen yönetici arkadaşlar konuyu google camera bölümüne taşımasın orada bir sürü 8 se için konu açılmış ve her biri de kayboluyor buradan ulaşmak daha kolay. Selamlar, Bir kaç gündür onlarca gcam,fix,config denedim en sonunda kullanılabilecek şekilde ayarladım kendim için umarım siz de...forum.miuiturkiye.net
sadece gcam 7.x li sürümü kurup fix dosyasını system vendor lib hw bölümüne atın ( hypercam kurmayın yani)sadece video için hangi işlemleri yapmalıyım?
Orijinal kamera video kaydından farkı varmı hocam.Arkadaşlar 60 fps olmasa da sanırım 45 fps video çekebiliyorum google playden indirdiğim videp info viewer programındaki çektiğim videolar 45,46 fps olarak gözüküyor
Linkteki 7.03.18 sürümlü gcam de 60 fpsi seçip video çektiğimde bu sonuç ortaya çıkıyor
Gcam - 8 Se Miui 12 Android Q En stabil ( neredeyse ) Gcam
Not: Lütfen yönetici arkadaşlar konuyu google camera bölümüne taşımasın orada bir sürü 8 se için konu açılmış ve her biri de kayboluyor buradan ulaşmak daha kolay. Selamlar, Bir kaç gündür onlarca gcam,fix,config denedim en sonunda kullanılabilecek şekilde ayarladım kendim için umarım siz de...forum.miuiturkiye.net
Ne demek istediğinizi anlayamadım ama 60 fpsi seçip kayıt ediyorum sonra bir uygulamadan baktığımda 46 fps çekildiğini gördümOrijinal kamera video kaydından farkı varmı hocam.