- Adım
- huzi
- Cihazım
- mi8 se
- Konular
- 2
Mİ8SE cihazıma 20.1.16_v11 sürümünü yükledim şebeke yok gösteriyor çözebilen varsa yardımcı olabilir mi
Kardeşim çok teşekkür ederim işe yaradı beni büyük bi dertten kurtardın sağolasınAşağıdaki konuya göz atabilirsiniz hocam.
Rehber - MI 8 SE v9.5.16 Modem Dosyası Yükleme Aracı - Şebeke Sorunu Çözümü [ PC / TWRP ]
UYARI : BTK tarafından 7 yıldan eski imeiler kapatıldığından öncelikle imei açık olduğunu kontrol ediniz Kontrölü buradan yapabilirsiniz MI 8 SE v9.5.16 Modem Dosyası Yükleme Aracı Ne işe yarar ? Bu araç, beta - ve android 10 stabil rom sürümünde sim kartı görmeme, şebeke gelmemesi...forum.miuiturkiye.net
Estağfurullah hocam geçmiş olsun.Kardeşim çok teşekkür ederim işe yaradı beni büyük bi dertten kurtardın sağolasın
bu sürümde telefonla konuşurken ekran kararmıyo onu nasıl düzeltebilirizAşağıdaki konuya göz atabilirsiniz hocam.
Rehber - MI 8 SE v9.5.16 Modem Dosyası Yükleme Aracı - Şebeke Sorunu Çözümü [ PC / TWRP ]
UYARI : BTK tarafından 7 yıldan eski imeiler kapatıldığından öncelikle imei açık olduğunu kontrol ediniz Kontrölü buradan yapabilirsiniz MI 8 SE v9.5.16 Modem Dosyası Yükleme Aracı Ne işe yarar ? Bu araç, beta - ve android 10 stabil rom sürümünde sim kartı görmeme, şebeke gelmemesi...forum.miuiturkiye.net
Çözümü yokbu sürümde telefonla konuşurken ekran kararmıyo onu nasıl düzeltebiliriz