Yardım Mi8 Wipe sonrası Şifre Sorunu

Druigard

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
en son rom ve güncellemeler yapılı
Telefon Modeli
Mİ8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar telefonda son zamanlarda androit sistemi ve hücre nin fazla pil tüketmesinden dolayı wipe at önerisine uydum ve kapalı durumda iken ses açma ve güç tuşuna girerek uyguladım ancak sonrasında telefon açılıyor bölge ve dil seçiyorum, mi hesabımda da sorun yok fakat güncelleme kontrolü sonrası alttaki videodaki gibi bir saçmalık oluşuyor, neyi yanlış yapıyorum

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

bulutdemirel34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bulut
Cihazım
mi8
Konular
9
Herşeyi Google a yedekledim cihazı silersem kaybolmasın veriler
Cihaza twrp yükleyin yedek alın alınan yedeği pc ye atıp yapın bu işlemi birde google a yedeklediyseniz zaten bulutta olan birşey silinmezki siz cihazı silersiniz yani nasıl desem arabanın şoförünü indirirsiniz araba ve içindekiler durur anlatabildiysem ne mutlu bana cihazı. Google hesap ayarlarından cihazlar ya da kullanılan cihazlar bölümü var ordan kaldırın bi deneyin her bir dkkada birde deneyin farklı şeyler deneyin eskisinide deneyin

Oyla:

0quz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8
Konular
2
gerek yok atacağım videoda ki adımlar işini görecektir arkadaşın bu bir tür bug factory reset atarken pin veya şifre kaldırarak atmak en mantıklısı mi hesabından da çıkılması gerekiyor bence google hesabından çıkabiliyorsa ondan da çıkılmalı sorunsuz bir reset için

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

mfcetin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
0
Telefonum Mi8 Lite 6/128 Arkadaşlar dün gece benimde başıma geldi böyle bir durum geldi. ben çözümü 1234567890 tuşlayarak çözdüm. nerenin şifresiydi derseniz ikinci alanımın şifresiydi. Fakat yanlış hatırlamıyorsam daha evvel ilk aldığım hafta uygulama kilidi için kurcalarken bir yerde böyle bir şifre ekranı çıktı karşıma bende 1234567890 yazmıştım . yani tanımlanmış bir şifrede olabilir. Denemekte fayda var . Bunlara rağmen çözüm bulamıyorsanız yabancı sitelerden de araştırmam üzere ( China rom android 9 atıp tekrar global yüklemek olacaktır) .

Oyla:
Üst Alt