Yardım Mi8 updater ile rom kurulumu??

kutlubaylan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kutlu
Cihazım
mi 8
Konular
3
daha önceki işlemimde bootloader açıp ,china stable dan fastboot ile global kararlı ya geçtim. sorum şu; güncelleyici menüsünden en.miui.com daki uygun romu indirip telefonun dosya yoluna atarak kurabilirmiyim?

kutlubaylan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kutlu
Cihazım
mi 8
Konular
3
Şu anda bulunduğunuz romu ve geçmek istediğiniz romu söylerseniz daha sağlıklı yardım etme şansımız olur hocam. Telefon hakkinda kısmının ekran görüntüsünü paylaşabilirsiniz
örneğin en.miui.com daki Rus romu na hocam, merak ettiğim kısım su anlatıma göre, en.miui deki romlari dosya dizinine atıp updater ile tıkla yükle gibi basit bir yol gösteriliyor, bizim daha önceden unlock edip rom değiştirmis olmamız, bizim bu yolla rom yüklememize engelmidir , teşekkür
Ederim şimdiden.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-11-27-02-37-33-888_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-11-27-02-37-33-888_com.android.settings.png
    163,1 KB · Görüntüleme: 13
Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
örneğin en.miui.com daki Rus romu na hocam, merak ettiğim kısım su anlatıma göre, en.miui deki romlari dosya dizinine atıp updater ile tıkla yükle gibi basit bir yol gösteriliyor, bizim daha önceden unlock edip rom değiştirmis olmamız, bizim bu yolla rom yüklememize engelmidir , teşekkür
Ederim şimdiden.
Engel değildir hocam. Ancak bu yolla rom yüklerken Çin romundan rus romuna veya global romdan Rus romuna geçiş olmaz. Globalden globale geçiş olur.

Oyla:

kutlubaylan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kutlu
Cihazım
mi 8
Konular
3
Engel değildir hocam. Ancak bu yolla rom yüklerken Çin romundan rus romuna veya global romdan Rus romuna geçiş olmaz. Globalden globale geçiş olur.
o zaman şöyle toparlayabilirimiyiz ben suan global rom kullanıcısı olarak en.miui.com dan indiridiğim global romu updater ile kurabilirim değilmi ?

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
o zaman şöyle toparlayabilirimiyiz ben suan global rom kullanıcısı olarak en.miui.com dan indiridiğim global romu updater ile kurabilirim değilmi ?
Stabilden betaya geçecekseniz eğer 8.9.7 beta sürümü ile geçiş yapabilirsiniz. Daha sonra otadan son güncelleme gelir

Oyla:

Alaka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
veysel
Cihazım
mi 8
Konular
19
Bende Çin romunda kullanıyorum
daha önceki işlemimde bootloader açıp ,china stable dan fastboot ile global kararlı ya geçtim. sorum şu; güncelleyici menüsünden en.miui.com daki uygun romu indirip telefonun dosya yoluna atarak kurabilirmiyim?
Bende Çin romunda kullanıyorum BL kilidi açılınca global ile eu rom arasında kaldım siz ne tavsiye edersiniz?

Oyla:

kutlubaylan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kutlu
Cihazım
mi 8
Konular
3
Bende Çin romunda kullanıyorum

Bende Çin romunda kullanıyorum BL kilidi açılınca global ile eu rom arasında kaldım siz ne tavsiye edersiniz?
açıkçası china stable ingilizce olmasına ragmen gayet ıyıydı , global e gecınce telefon daha bos geldi gözüme , china stable sürüm olarak ta daha öndeydi , ingilizce sorun degilse bence ingilizce olarak bile devam edilebilir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: cea
Oyla:
Üst Alt