Yardım Mi8 TWRP'den çıkmıyor

AbdulSametErkek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdul Samet
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
10
Merhaba arkadaşlar,

mi8 bataryasından artık gına gelmişti ve bu nedenle farklı romlar denemek istedim. Önce TWRP kurulumu gerçekleştirmek için XiaoMiTools üzerinden TWRP kurdum. Standart olarak 3.31.1 kurdu. Ancak bende android 9, Global Beta'nın son versiyonu vardı. Cihaz her yeniden başlattığında TWRP'ye alıyor. Cihazı normal açamıyorum.

Umarım hızlı çözüm buluruz, yardımlarınızı bekliyorum...
Çok teşekkürler.

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Bu yuklemelere ilk başladiğimda bende hic bisey bilmiyordum olur oyle seyler bunlar tecrube oluyo sizde daha sora bi kardesimize yardim edersiniz:)

Oyla:

AbdulSametErkek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdul Samet
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
10
Bu yuklemelere ilk başladiğimda bende hic bisey bilmiyordum olur oyle seyler bunlar tecrube oluyo sizde daha sora bi kardesimize yardim edersiniz:)
Kesinlikle. Forum ortamlarını bu yüzden çok seviyorum :)

Oyla:

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Magisk manager acildiğinda ekranda guncelle olmayan 2 secenek var alttakini tiklayin indir kur deyin oda bi apk indircek sora ekrana magisk manager yukleme ekrani gelicek kabul edip yukleyin daha sora kapanip acilcak ardindan magisk managere girin ustteki guncel olmayana tiklayin zip ile indir kur yazisi cikacak onuda secin ve indirin, indirdikten sora magisk manager uygulamasinda sol ust kosede 3 cizgi var ona basin cikan yan sayfada moduller var ona basin sora acilan yerde asagida + seklinde simge var ona basip dosya yoneticisine gidin download klasorune basip indirdiğiniz zip dosyayi secip onaylayin magisk yukleme ekrani gelicek bi takim yazilardan sora yeniden baslatmanizi isteyecek sizde yapin daha sora hayirli olsun magisk :)

Oyla:
Üst Alt