Mediatek işlemci olduğu için çift hat imei atılmakta güncellemeyle ilgili bilgim yokYurt dışı cihazı alınca çift hat kullanabiliyor musunuz güncellemeler nasıl oluyor?
İmei atılınca güncelleme almıyorlar diye biliyorum. O yüzden imei atılma olayına biraz temkinliyimMediatek işlemci olduğu için çift hat imei atılmakta güncellemeyle ilgili bilgim yok
Hocam amiral gemisinden orta segment telefona geçmek istemezsiniz bence. Xioami dışına çıkabiliyorsanız s21 öneririm bu fiyata değer diye düşünüyorum ben de tercihimi o yönde kullandımDostlar merhaba. Yaklaşık 3 yılı aşkın süredir mi8 kullanıyorum. Cihazım yurt dışı kayıtlı cihaz. Artık kamerası düşük kalıyor. Sarjı da çabuk tükeniyor. Kendime yeni telefon arayışına girdim.
Yine xiaomi poco ya da redmi serisinden bir telefon bakıyorum. Mi8 den sonra beni üzmeyecek bir 3-4 sene götürecek iyi bir cihaz arıyorum. Öneriniz nedir?
20 k max. Hocamhocam bütçeniz nedir ?
Bende öyle düşünüyorum o yüzden T ve lite serilerinden çok emin olamıyorumHocam amiral gemisinden orta segment telefona geçmek istemezsiniz bence. Xioami dışına çıkabiliyorsanız s21 öneririm bu fiyata değer diye düşünüyorum ben de tercihimi o yönde kullandım
hocam bence direk s22 alin20 k max. Hocam
Bende öyle düşünüyorum o yüzden T ve lite serilerinden çok emin olamıyorum
Bence s22plushocam bence direk s22 alin
oda olur ben direk s22 serisi manasinda dedimBence s22plus