Yardım MI8 SIM Etkinleştirme Sorunu

canerbal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
MI 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11
Telefon Modeli
MI 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, 2 senedir kullandığım MI8 model telefonumda son zamanlarda bir sorun ortaya çıktı. Telefonun şebekesi sürekli gidiyor, sanki hat yokmuş gibi üst taraftaki sinyal simgesi çarpıyo oluyor. Yaklaşık 2 aydır bu sorun devam ediyor. Sorun güncellemededir falan diye düşünüp MIUI 11'e geçtim düzelmedi, hattımı değiştirdim yine düzelmedi. Ne yaptıysam bir türlü çözüm bulamadım kafayı yemek üzereyim. Garantisi bittiği için sıradan bir teknik servise götürmek istemiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim.

İyi forumlar.

Osi4343

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi Mi8SE
Konular
9
Bende Mi8SE var aynı sorun bende de var az kaldı tekrar dönücem iPhone

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Sorun SimKart kaynaklı olabilir, Sim entegresinden kaynaklı olabilir, sim slotundan kaynaklı olabilir, yazılımsal olabilir. Bir çok nedeni olabilir, deneme yanılma yöntemiyle tek tek test etmeniz gerekli.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Merhaba arkadaşlar, 2 senedir kullandığım MI8 model telefonumda son zamanlarda bir sorun ortaya çıktı. Telefonun şebekesi sürekli gidiyor, sanki hat yokmuş gibi üst taraftaki sinyal simgesi çarpıyo oluyor. Yaklaşık 2 aydır bu sorun devam ediyor. Sorun güncellemededir falan diye düşünüp MIUI 11'e geçtim düzelmedi, hattımı değiştirdim yine düzelmedi. Ne yaptıysam bir türlü çözüm bulamadım kafayı yemek üzereyim. Garantisi bittiği için sıradan bir teknik servise götürmek istemiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim.

İyi forumlar.
Konuda vermiş olduğum işlemleri dener misiniz hocam?

Oyla:

canerbal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
MI 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevabınızı görmeden birçok yol denedim. Temiz kurulum olsun diye yeni rom atmayı denedim. Problemin MIUI 11'den olduğunu düşünerek MIUI 10 rom atmaya çalıştım. Rom'u atarken bootloader kilidi kapandı. Sürüm telefonla uygun olmadığı için sürekli reboot ekranında kalıyor. UnlockTool ile kilit açmaya çalıştım ama uygulama MI hesabım kapalı olduğu için telefonu görmüyor. Telefon kaldı elimde resmen. Varsa bir çözüm, en muhtaç olduğum an budur hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuda vermiş olduğum işlemleri dener misiniz hocam?
Cevabınızı görmeden birçok yol denedim. Temiz kurulum olsun diye yeni rom atmayı denedim. Problemin MIUI 11'den olduğunu düşünerek MIUI 10 rom atmaya çalıştım. Rom'u atarken bootloader kilidi kapandı. Sürüm telefonla uygun olmadığı için sürekli reboot ekranında kalıyor. UnlockTool ile kilit açmaya çalıştım ama uygulama MI hesabım kapalı olduğu için telefonu görmüyor. Telefon kaldı elimde resmen. Varsa bir çözüm, en muhtaç olduğum an budur hocam.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam telefona bir çok işlem yaparak pert etme durumuna getirmişsiniz maalesef, size önerebileceğim tek şey sayın Zenex hocama ulaşmak olacaktır.

Oyla:

canerbal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Caner
Cihazım
MI 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefona bir çok işlem yaparak pert etme durumuna getirmişsiniz maalesef, size önerebileceğim tek şey sayın Zenex hocama ulaşmak olacaktır.
Sanırım brick oldu. Bu saat oldu uyku uyumadım halledeyim diye. Katettiğim yol yüzde 0

Oyla:
Üst Alt