Yardım MI8 SE TWRP kurulmuyor

isosafags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail SAFA
Cihazım
15 Pro & X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
77
Cihazda android 8 eu rom var 8.7.26 sürümü TWRP yok. Güncellicektim ama TWRP olmadığını fark ettim yükleyeyim dedim FAILED (command write failed (No such file or directory)) hatası aldım kilidi açık cihazın. Ne yapmalıyım?

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Cihazda android 8 eu rom var 8.7.26 sürümü TWRP yok. Güncellicektim ama TWRP olmadığını fark ettim yükleyeyim dedim FAILED (command write failed (No such file or directory)) hatası aldım kilidi açık cihazın. Ne yapmalıyım?

muhtemelen fastboot yanlış giriyorsunuz , üst mesajdaki konudan tool indirerek kurulum yapınız , sizdeki versiyona uygun twrp kurmalısınız ,

telefonu yeniden başlatın ses kısma tuşuna basılı tutun ondan sonra tekrar deneyiniz ,

Oyla:

isosafags

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail SAFA
Cihazım
15 Pro & X3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
77
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
muhtemelen fastboot yanlış giriyorsunuz , üst mesajdaki konudan tool indirerek kurulum yapınız , sizdeki versiyona uygun twrp kurmalısınız ,

telefonu yeniden başlatın ses kısma tuşuna basılı tutun ondan sonra tekrar deneyiniz ,
sorun bilgisayar ile alakalı. Dün bu pc ile alakalı bi konu açtım ama yazan olmadı daha

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
sorun bilgisayar ile alakalı. Dün bu pc ile alakalı bi konu açtım ama yazan olmadı daha

driver ları kaldırarak tekrar yükleye bilirsiniz , ama temiz bilgisayarda denemeniz daha iyi olacaktır.

Oyla:
Üst Alt