hocam verdiğiniz link kurulmuyor zip ya ondan bahsediyorum
Hocam kusura bakmayın yorum cidden ancak benim bahsettiğim ve anlatmaya çalıştığım konu bu değil ben magisk den bahsediyorum ??Hocam inan çok yordun beni
Görselde ki ayarları kendi cihazınızda yapacaksınız bu kadar basit hocam Link te yazdım açıklamasını.
Eneszyilmaz konu çözüldü hocam okumadınız sanırım ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam kusura bakmayın yorum cidden ancak benim bahsettiğim ve anlatmaya çalıştığım konu bu değil ben magisk den bahsediyorum ??
Hocam hayır hayır verdiğiniz link var ya magisk linki zip şeklinde ayrıştırıp apk sını aldım ve kurdum cihaz mi logosunda kaldı mecbur sistemi sildim az önce bahsetmek istediğim şey android 10 a geçtiğimden beri root yapamam cihaza yoksa diğerlerinden bahsetmiyorumMagisk de herhangi bir modül veya uygulama kullanmıyorum ben
Hocam hayır hayır verdiğiniz link var ya magisk linki zip şeklinde ayrıştırıp apk sını aldım ve kurdum cihaz mi logosunda kaldı mecbur sistemi sildim az önce bahsetmek istediğim şey android 10 a geçtiğimden beri root yapamam cihaza yoksa diğerlerinden bahsetmiyorum
Ben de diyorum ki hocam anlatıyorum anlamıyorsunuz sanırım verdiğiniz linki kurdum cihaz açılmadı bunun neyini anlamıyorsunuz vallaha ben de bunu anlamadım neyse teşekkürler yine de