Yardım Mİ8 SE Modem dosyası atılamıyor

sometimes73

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit Erim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 12 CN
Telefon Modeli
mi 8 se
Bootloader Kilidi
Kapalı
Öncelikle merhabalar dün gece yanlışlıkla miflash ile stock rom atarken clear all and lock seçeneğini işaratlemişim ve anlık olarak telefona modem dosyası yükleyemiyorum.
Şebeke yok, bootloader kilidini de sim olmadan aktifleştiremiyorum, yardımcı olabilecek var mı?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.274
Emin değilim ama EDL moda alıp en eski romlardan birini yüklerseniz bootloader kilidi sorununuz olmaz. Daha sonra modem dosyası atıp tekrar güncelleme yaparsınız. Tabi emin değilim sadece fikir.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
HiddeNKinG, 8se de malesef kolaylıkla edl den rom atılmıyor, auth enabled bir cihaz. Buna ek olarak rom düşürünce bootloader da açılmıyor.

sometimes73, bir anlık dalgınlıkla pek çok insanın başına gelebiliyor bu durum hocam. Daha önce bootloader kilidini siz mi açmıştınız?

Oyla:

sometimes73

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit Erim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HiddeNKinG, 8se de malesef kolaylıkla edl den rom atılmıyor, auth enabled bir cihaz. Buna ek olarak rom düşürünce bootloader da açılmıyor.

sometimes73, bir anlık dalgınlıkla pek çok insanın başına gelebiliyor bu durum hocam. Daha önce bootloader kilidini siz mi açmıştınız?
hayır hocam elimde gerekli donanım yok maalesef...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Emin değilim ama EDL moda alıp en eski romlardan birini yüklerseniz bootloader kilidi sorununuz olmaz. Daha sonra modem dosyası atıp tekrar güncelleme yaparsınız. Tabi emin değilim sadece fikir.
zenex hocamızın da belirttiği gibi edl ile yükleme yapamıyorum internetten indirdiğim stock romun modem dosyalarıyla ufak bir oynama yaptım bu sefer de uygulama kabul etmiyor md5 doğrulama olayından dolayı

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Arka kapak açıksa yada açarsanız bootloader kilidini açıp teslim edebiliriz.. zenex hocamında dediği gibi sıkıntılı bir cihaz ama çözümü mevcut..

Oyla:

sometimes73

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yiğit Erim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arka kapak açıksa yada açarsanız bootloader kilidini açıp teslim edebiliriz.. zenex hocamında dediği gibi sıkıntılı bir cihaz ama çözümü mevcut..
tekrar açabilirim hocam sorun değil, akşam elime telefon geçince özel mesaj yolu ile dönüş yapayım. sms doğrulamasından dolayı şuan mesaj gönderemiyorum :)

Oyla:

Xependios

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
13
Bootloader kapalıyken daha eski bir sürüm yükleyemiyorduk sanırım, downgrade yapabiliyorsak eski sürümlerde modem dosyası istemiyor çünkü. Miui 10 yükleyip kilit açılarak çözülebilir downgrade izni varsa. Yoksa malesef yetkili hesap + edl kullanılması gerek forumda makul ücretlerde yapanlar vardı.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
tekrar açabilirim hocam sorun değil, akşam elime telefon geçince özel mesaj yolu ile dönüş yapayım. sms doğrulamasından dolayı şuan mesaj gönderemiyorum :)
Tamamdır ama inmesi gereken dosyalar var boyutlu biraz. önceden hazır etmeniz gerekecek..

Oyla:
Üst Alt