- Adım
- metin
- Cihazım
- mi 8 se
- Konular
- 0
sende sağol gardaşımSağolun hocam
sende sağol gardaşımSağolun hocam
TeşekkürlerLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirnot gorselini paylaştiklarım kendim ekleme yaptıklarımdır
Teşekkürler
Bunun için de teşekkürlerLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdenemek isteyene link
Desteği kesmese yenilerini nasıl satacak ? Bugün senin cihazın halen tüm 2021 de çıkarılan tüm alt ve orta segment cihazların üstünde performansı var. 5G yi nasıl satcak Liteyi nasıl satacak redmi serilerini nasıl satacakMi 8 için neden yok çok üzücü ne Zaman artık diyorum olcak bizde görecekmiyiz okdar güzel hala donma kasma yok snaprdgon 845 6 gb ram ben hala anlamıyorum neden çıkmadı
O başka koni mesela redmi note 8 pro ya veriyor bendeki işlemci onu 10a katlar hala fişek gibi iphoneye değişmem telimi ama bu yazilimi vermese kaybeder neden şahsen ben artık yeni model xiaomi almam iphone alırım hala iphone 6 ya yazılım gönderiyor adamlar müşterisini düşünen kazanir benceDesteği kesmese yenilerini nasıl satacak ? Bugün senin cihazın halen tüm 2021 de çıkarılan tüm alt ve orta segment cihazların üstünde performansı var. 5G yi nasıl satcak Liteyi nasıl satacak redmi serilerini nasıl satacak
Bu yıl çıkan 10 cihaz varsa 8 inden üstün halen senin telefon adam napsın
Yazıyı zaten v21.3.3 diyeBeta aşamasında olan bir güncelleme için sanki final stabil hali çıkmış gibi hayırlı olsun demeseydin iyiydi. Bari başlığa beta diye yazsaydın.
Hocam haklısınız ama iphone 6 dan destek çekeli çok oluyor apple. Maksimum 5 sene destekliyor onlar da fakat mi8 hala hayranı olduğum bir cihaz gerek tasarım gerek performansla daha 2-3 senelik cihaz.O başka koni mesela redmi note 8 pro ya veriyor bendeki işlemci onu 10a katlar hala fişek gibi iphoneye değişmem telimi ama bu yazilimi vermese kaybeder neden şahsen ben artık yeni model xiaomi almam iphone alırım hala iphone 6 ya yazılım gönderiyor adamlar müşterisini düşünen kazanir bence