Soru Mi8 SE Güncellenmiyor

mustioz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mi5s
Konular
14
Guncellemiyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

redactober

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Mıuı Mi 8 se tlf bir haftadır sahibim. Global /Beta/kararlı versiyon gibi deyimler geçiyor ve pek bilgi sahibi degilim bu konularda.. Telefonumun versiyonu xiaomi 8.7.5 beta diyor.. Yada weekly gibi birşey yazıyor.. güncelersem tlf menüsündeki güncelleme bölümünden ne şekilde kuruluyor ve kurduktan sonra herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım ne yol izlemeliyim siz deneyimli arkadaşlar ne yapmam yada yapmamam konusunda bilgilendirirseniz minnettar olurum şimdiden teşekkürler..

Oyla:

King.man

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Oneplus 8t
Konular
3
Bu şekilde yapınca kişisel veriler , uygulamalar fotoğraflar vs siliniyor mu hocam ?
bu şekil yaparsan bişey silinmez hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar. Mıuı Mi 8 se tlf bir haftadır sahibim. Global /Beta/kararlı versiyon gibi deyimler geçiyor ve pek bilgi sahibi degilim bu konularda.. Telefonumun versiyonu xiaomi 8.7.5 beta diyor.. Yada weekly gibi birşey yazıyor.. güncelersem tlf menüsündeki güncelleme bölümünden ne şekilde kuruluyor ve kurduktan sonra herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım ne yol izlemeliyim siz deneyimli arkadaşlar ne yapmam yada yapmamam konusunda bilgilendirirseniz minnettar olurum şimdiden teşekkürler..

Hocam verdiğim linkte ki konuyu önce yapman gerek twrp yükledikten sonra rom nasıl atılır hangisi stabil daha iyi diye konuşuruz

Rehber - Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.2.3-1227 Otomatik Yükleme Aracı

Oyla:

redactober

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
bu şekil yaparsan bişey silinmez hocam

Hocam verdiğim linkte ki konuyu önce yapman gerek twrp yükledikten sonra rom nasıl atılır hangisi stabil daha iyi diye konuşuruz

Rehber - Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.2.3-1227 Otomatik Yükleme Aracı

Bootloader kilidi açılıştaki kilit sanırım bende kapalı gözüküyor arkadaşım.

Oyla:

King.man

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Oneplus 8t
Konular
3

kapalıysa biraz daha uğraşman gerekecek nasıl açılacağını bu likten bakabilirsin kardeşim
Rehber - Mi8 Bootloader kilidi nasıl açılır? (Mi8 Unlock Başvuru İşlemi)

Oyla:

leronamso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
2
Ben şu şekil yükledim xiaomieu sitesinden indirdim sistem güncelemsi uygulaması üzerinden yükledim sağ üsteki 3 noktaya basıp günceleme pakitini seçi işaretleyip indirdiğim günceleme dosyasını seçip yükledim sorunsuz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hocam ben de konu sahibi arkadaş gibi sorun yaşadım. sizin tarifinizdeki gibi güncellemek istiyorum cihazı şuan bende yüklü olan sürüm: stable miui 10v10.0.1.0 versiyonu. sizin dediğiniz gibi paketi hafızaya atıp manuel güncelleme yaptığımda verilerim dosyalarım silinecek mi acaba ? Daha önemlisi tam olarak indireceğim dosyayı dediğiniz siteden bulamadım. link paylaşmanız mümkün mü acaba ?

Kusura bakmayın pek anlamıyorum bu işlerden. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
saygılarımla..

Oyla:

King.man

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Oneplus 8t
Konular
3
Hocam ben de konu sahibi arkadaş gibi sorun yaşadım. sizin tarifinizdeki gibi güncellemek istiyorum cihazı şuan bende yüklü olan sürüm: stable miui 10v10.0.1.0 versiyonu. sizin dediğiniz gibi paketi hafızaya atıp manuel güncelleme yaptığımda verilerim dosyalarım silinecek mi acaba ? Daha önemlisi tam olarak indireceğim dosyayı dediğiniz siteden bulamadım. link paylaşmanız mümkün mü acaba ?

Kusura bakmayın pek anlamıyorum bu işlerden. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
saygılarımla..
burdan indirebilirsin kardeşim

verilerin silinmez hocam dediğim gibi yaparsan ama garanti veremem ben yapıyorum bu şekil hiç birşey silinmiyor

Oyla:
Üst Alt