bu şekil yaparsan bişey silinmez hocamBu şekilde yapınca kişisel veriler , uygulamalar fotoğraflar vs siliniyor mu hocam ?
Merhaba arkadaşlar. Mıuı Mi 8 se tlf bir haftadır sahibim. Global /Beta/kararlı versiyon gibi deyimler geçiyor ve pek bilgi sahibi degilim bu konularda.. Telefonumun versiyonu xiaomi 8.7.5 beta diyor.. Yada weekly gibi birşey yazıyor.. güncelersem tlf menüsündeki güncelleme bölümünden ne şekilde kuruluyor ve kurduktan sonra herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım ne yol izlemeliyim siz deneyimli arkadaşlar ne yapmam yada yapmamam konusunda bilgilendirirseniz minnettar olurum şimdiden teşekkürler..
bu şekil yaparsan bişey silinmez hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam verdiğim linkte ki konuyu önce yapman gerek twrp yükledikten sonra rom nasıl atılır hangisi stabil daha iyi diye konuşuruz
Rehber - Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.2.3-1227 Otomatik Yükleme Aracı
Bootloader kilidi açılıştaki kilit sanırım bende kapalı gözüküyor arkadaşım.
Bootloader kilidi açılıştaki kilit sanırım bende kapalı gözüküyor arkadaşım.
Ben şu şekil yükledim xiaomieu sitesinden indirdim sistem güncelemsi uygulaması üzerinden yükledim sağ üsteki 3 noktaya basıp günceleme pakitini seçi işaretleyip indirdiğim günceleme dosyasını seçip yükledim sorunsuzResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
burdan indirebilirsin kardeşimHocam ben de konu sahibi arkadaş gibi sorun yaşadım. sizin tarifinizdeki gibi güncellemek istiyorum cihazı şuan bende yüklü olan sürüm: stable miui 10v10.0.1.0 versiyonu. sizin dediğiniz gibi paketi hafızaya atıp manuel güncelleme yaptığımda verilerim dosyalarım silinecek mi acaba ? Daha önemlisi tam olarak indireceğim dosyayı dediğiniz siteden bulamadım. link paylaşmanız mümkün mü acaba ?
Kusura bakmayın pek anlamıyorum bu işlerden. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
saygılarımla..