Yardım Mi8 Se Gunceleme

muglas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
Merhaba Arkadaslar bugun mı8 se aldım fakat bazı yerlerı turkce degıl bunu gunceleme yapmak ıstedım fakat gunceleme menusunde zaten yuklu hatası alıyorum pc den nasıl yukleyecegım bılmıyorum bana detaylı bır sekılde anlatırmısınız veya kaynak varmıdır

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba Arkadaslar bugun mı8 se aldım fakat bazı yerlerı turkce degıl bunu gunceleme yapmak ıstedım fakat gunceleme menusunde zaten yuklu hatası alıyorum pc den nasıl yukleyecegım bılmıyorum bana detaylı bır sekılde anlatırmısınız veya kaynak varmıdır
hocam merhabalar kullanmakta olduğunuz cihaz Çin telefonudur ve Türkiye de yasal satışı yoktur içindeki yazılımda da Türkçe desteği yoktur bu yüzden cihazınız yüksek ihtimal rootlu twrp ve üzerinde custom rom yüklüdür custom rom nedir? üretici firmalar haricinde bazı girişimcilerin cihaza sonradan yazılım yüklemesidir bu yüzden bazı kısımları ingilizce ayrı olarak bu cihazlara güncelleme gelmez yeni sürümler geldikçe twrp menüsünden yükleyebilirsiniz.iyi günler

muglas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam merhabalar kullanmakta olduğunuz cihaz Çin telefonudur ve Türkiye de yasal satışı yoktur içindeki yazılımda da Türkçe desteği yoktur bu yüzden cihazınız yüksek ihtimal rootlu twrp ve üzerinde custom rom yüklüdür custom rom nedir? üretici firmalar haricinde bazı girişimcilerin cihaza sonradan yazılım yüklemesidir bu yüzden bazı kısımları ingilizce ayrı olarak bu cihazlara güncelleme gelmez yeni sürümler geldikçe twrp menüsünden yükleyebilirsiniz.iyi günler
hocam evet baska fırmadan aldım fakat bu
Bootloader
vs mevzuları varmıs beklememız gerekıyormus kılıt acılması ıcın benım kafam cok karıstı nasıl olcagını tam bılmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve oem kılıdını acma ıslemını yapamıyorum pasif olarak gozzukuyor

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
hocam evet baska fırmadan aldım fakat bu
Bootloader
vs mevzuları varmıs beklememız gerekıyormus kılıt acılması ıcın benım kafam cok karıstı nasıl olcagını tam bılmıyorum

ve oem kılıdını acma ıslemını yapamıyorum pasif olarak gozzukuyor
hocam nu cihazlar zaten bootlooder kilidi açılmış twrp yüklenmiş bir vaziyette gelmektedir içinde orjinal rom yok ise forumdan istediğiniz rom paketini indirip telefonunuza flashlamanız yeterli olacaktır.

muglas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Muhammet
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam nu cihazlar zaten bootlooder kilidi açılmış twrp yüklenmiş bir vaziyette gelmektedir içinde orjinal rom yok ise forumdan istediğiniz rom paketini indirip telefonunuza flashlamanız yeterli olacaktır.
a valla hıc bılmıyorum acıkmı degılmı nerden bakabılrıız zaten oem kılıdı acamıyorum pasıf sekılde

ve twrp cince hic birsey anlamıyorum :)

hocam ben bu
BOOTLOADER
kılıdı acıkmı degılmı nerden anlayacagım twrp yuklu cınce nasıl yapacagım bunu yardım edebılırmsınız

Son düzenleme:
Üst Alt