Yardım Mİ8 se garantisiz mi yoksa garantili mi 8 lite mı?

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
8.1
Telefon Modeli
GM8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, mi 8 SE garantisiz mi almak mantıklı yoksa ithalatçı garantili mi 8 lite mı almak mantıklı?

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Letgodan garantisiz mi8 se, anneme de mi8 lite aldım. Gerek kamera, gerek hız, gerek batarya performansı olarak mi8 se kesinlikle fark atıyor. Bence mi8 se al. Büyük şehirlerde isen letgodan bakabilirsin.

Oyla:

İbrahim474

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantisiz olması bir sorun çıkarır mı şuan 6/64 modeli 1600 e satılıyor.
Birde delta Garantisi nasıldır?

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Hocam durduk yere telefona bişey olmaz. Kendine güveniyorsan garantisiz al. Ben şahsen 4/64 ü 1350 TL'ye aldım. Migrosta garantilisi 2500 TL. Telefona ne olursa olsun 1000 tllik masraf çıkarmayacagına göre garantisiz almak "bence" mantıklı.

Oyla:

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Telefona sonradan birşey olursa ve çöpe çıkarabileceksen hiç acımadan o zaman garantisiz al.
Ancak ben çöpe atamam kötü de olsa garantiye vermem gerek yeni cihaz alamam diyorsan garantisi kötü de olsa en azından THH ile 1-2 ay içerisinde para iadesi ya da yeni cihaz talebi gibi hakların olur elinde (hata senden kaynaklı değil ise).

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Garantili almak için vereceğiniz fazladan parayı ilerde sorun çıkarsa güvendiğiniz bir yere verip tamir ettirmeniz daha mantıklı bence.

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Telefona sonradan birşey olursa ve çöpe çıkarabileceksen hiç acımadan o zaman garantisiz al.
Ancak ben çöpe atamam kötü de olsa garantiye vermem gerek yeni cihaz alamam diyorsan garantisi kötü de olsa en azından THH ile 1-2 ay içerisinde para iadesi ya da yeni cihaz talebi gibi hakların olur elinde (hata senden kaynaklı değil ise).
Sizden anladığım kadarıyla garantisiz cihazın örneğin düşürüp ekranını kırsak cihazı çöpe atacağız. Ancak cihaz garantili olsa THH'ye başvurup para iadesi alacağız. Komikmiş senaryo şahsen.

Bence garanti hiçbir işe yaramıyor. Garantiye verdiğiniz ürünü de verdiğinize pişman ediyorlar. Cihazı ucuza buluyorsanız garantisiz alın. Yazılımsal sorunlarda forumdan yardım alabilirsiniz. Ekranın kırılması gibi durumlarda bulunduğunuz yerdeki bir MIUI tamirciye veya forumdaki ücretli tamir yapan arkadaşlara cihazınızı tamir ettirirsiniz. İnanın garanti firmalarından daha iyi tamir ediyorlar.

Oyla:

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Sizden anladığım kadarıyla garantisiz cihazın örneğin düşürüp ekranını kırsak cihazı çöpe atacağız. Ancak cihaz garantili olsa THH'ye başvurup para iadesi alacağız. Komikmiş senaryo şahsen.

Bence garanti hiçbir işe yaramıyor. Garantiye verdiğiniz ürünü de verdiğinize pişman ediyorlar. Cihazı ucuza buluyorsanız garantisiz alın. Yazılımsal sorunlarda forumdan yardım alabilirsiniz. Ekranın kırılması gibi durumlarda bulunduğunuz yerdeki bir MIUI tamirciye veya forumdaki ücretli tamir yapan arkadaşlara cihazınızı tamir ettirirsiniz. İnanın garanti firmalarından daha iyi tamir ediyorlar.
Okumanız mı kıt sizin ???
Bakın ne yazmışım orada "hata sizden kaynaklı değilse".
Bir daha okuyun şimdi ama sindirerek..

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Garanti veya garantisiz olayı değilde SE cihazı çin için üretilmiş bir model üzerindeki romlar Xiaomi EU dediğimiz gönüllü geliştiriciler tarafından güncelleme alıyor.Yakın zamanda bazı cihazlar için mesela ( Android 6 ve 7 ) güncelleme hazırlamıyoruz kararı almışlardı yani biraz keyfe keder bir güncelleme şekli diyebiliriz.Rom Root işlerini severim kendi başımın çaresine bakarım gibi bir düşünceniz var ise SE güzel cihaz.

Oyla:

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Garanti veya garantisiz olayı değilde SE cihazı çin için üretilmiş bir model üzerindeki romlar Xiaomi EU dediğimiz gönüllü geliştiriciler tarafından güncelleme alıyor.Yakın zamanda bazı cihazlar için mesela ( Android 6 ve 7 ) güncelleme hazırlamıyoruz kararı almışlardı yani biraz keyfe keder bir güncelleme şekli diyebiliriz.Rom Root işlerini severim kendi başımın çaresine bakarım gibi bir düşünceniz var ise SE güzel cihaz.
Android 8 olarak çıktı şimdi Android 9 oldu ve 10 betasına katılacakmış. Bence 2 yıl iyi değil ama 2 yılın garantisi direkt olarak belli.

Oyla:
Üst Alt