Yardım Mi8 Se Fastboot sorunu

H.gurler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi4
Konular
2
Ya gencler guncellem yaparken yeniden basladiginda durmadan yeniden basliyordu twrp moduna giremiyorum fastboot modunda pc tanimiyor yardimci olabilecek varmi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cınarım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
pocox3 NFC
Konular
23
Ya gencler guncellem yaparken yeniden basladiginda durmadan yeniden basliyordu twrp moduna giremiyorum fastboot modunda pc tanimiyor yardimci olabilecek varmi
drıverlar yüklümü yüklü ve tanımıyorsa aygıt yöneticisinden aygıt kaldır yazılımıda sil tekrar tanıt yada başka pc de deneyin

Oyla:

H.gurler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi4
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi flash tool goruyor ama adb gormuyor

Oyla:

EminKalayci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
Nasıl hallettin yardımcı olurmusun aynı sorun bende de var FASTBOOT modda kaldı

Oyla:

EminKalayci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
0
Fastboot moddayken twrp yukledim.root atmak istiyormusun.
Şuan tek hedefim telefonumu MIUI 10 ile açabilmek :D Telefon bu ekranda kaldı böyle TWRP yukleyemiyorum ADB ile çok denedim fakat olmuyor.. Yardımcı olur musun banada ? TWRP IMG dosyanın hazırladım minimal ADB de hazır TWRP IMG dosyami ADB bin bulunduğu dizine atıyorum sonra telefonu USB ile PC ye bağlıyorum ADB ile şu komutu yazıyorum fastboot flash recovery [IMG dosya yolu] yazıyorum işlem başarılı gözüküyor PC tarafında sonra tuş kombinasyonu yapıyorum kabloyu çıkartıp ses açma ve güç tuşuna aynı anda basıyorum mi logosu çıkıyor logo çıkınca güç tuzundan elimi çekiyorum ses açma devam ediyor fakat TWRP ekranına ulaşamıyorum tekrar fastboot ekranına gönderiyor beni :(

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Şuan tek hedefim telefonumu MIUI 10 ile açabilmek :D Telefon bu ekranda kaldı böyle TWRP yukleyemiyorum ADB ile çok denedim fakat olmuyor.. Yardımcı olur musun banada ? TWRP IMG dosyanın hazırladım minimal ADB de hazır TWRP IMG dosyami ADB bin bulunduğu dizine atıyorum sonra telefonu USB ile PC ye bağlıyorum ADB ile şu komutu yazıyorum fastboot flash recovery [IMG dosya yolu] yazıyorum işlem başarılı gözüküyor PC tarafında sonra tuş kombinasyonu yapıyorum kabloyu çıkartıp ses açma ve güç tuşuna aynı anda basıyorum mi logosu çıkıyor logo çıkınca güç tuzundan elimi çekiyorum ses açma devam ediyor fakat TWRP ekranına ulaşamıyorum tekrar fastboot ekranına gönderiyor beni :(

Otomatik yükleme var zaten ana konularda Twrp için onu dene ilk and 9 olanı dene sonra and. 8 olanı dene ,
Twrp açılacaktır. sonra wipe wormat data yap içindeki her ley silinecektir sonra , eğer eski twrp varsa onu and. 9 güncellemen gerekli onun için onu yükle son artık 10.2.2 eu rom indir yükle bitti gitti =) daha twrp ile de işin yok uzun bir süre bu sorun rom ile twrp sürümü uyumsuz ondan oluyor ,

Oyla:
Üst Alt