Yardım Mi8 SE Fastboot Modunda Kaldı Ama Farklı Bir Şekilde

oguzakat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8 ES
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yok
Telefon Modeli
Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık

darth78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
mi8
Konular
5
Dostum çok uzmanı değilim ama bildiğim kadarıyla yapman gereken cihazına uygun fasboot romu indirip, miflash yada daha iyisi

Oyla:

oguzakat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8 ES
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum çok uzmanı değilim ama bildiğim kadarıyla yapman gereken cihazına uygun fasboot romu indirip, miflash yada daha iyisi

Dostum PC Görse aynen dediğini yapıcam fakat telefonu pc görmüyor :) Kullanmadığım 1 laptop var ona şuanda w7 64 bit kuruyorum onunla deneyeceğim :) Kendi Bilgisayarımda driver sorunları mevcut

Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Dostum PC Görse aynen dediğini yapıcam fakat telefonu pc görmüyor :) Kullanmadığım 1 laptop var ona şuanda w7 64 bit kuruyorum onunla deneyeceğim :) Kendi Bilgisayarımda driver sorunları mevcut
Twrp yuklediysen. Recovery rom indirip flash bellek aracılığıyla twrp den romu yükle. Bu kadar basit

Oyla:

oguzakat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8 ES
Konular
2
Twrp yuklediysen. Recovery rom indirip flash bellek aracılığıyla twrp den romu yükle. Bu kadar basit
Yukarda bir yazı hatası yapmışım TWRP'yi Kurdum demişim TWRP Yüklemeye Çalıştım fakat telefon yeniden başlayınca fastboot modunda başlıyor ve twrp açılmıyor konuyu yanlış izah etmişim affola :)

Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Yukarda bir yazı hatası yapmışım TWRP'yi Kurdum demişim TWRP Yüklemeye Çalıştım fakat telefon yeniden başlayınca fastboot modunda başlıyor ve twrp açılmıyor konuyu yanlış izah etmişim affola :)
Twrp dos komutu ile mi yüklemeye çalıştın

Oyla:

darth78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
mi8
Konular
5
PC telefonunu drive şeklinde görmeyecek sorun değil. Önemli olan miflash yada Xiaomitool2 programlarının cihazını fastboot modunda tanıması. Bu arada telefonun bootloader kilidinin açık, şu meşhur geliştirici ayarlarından usb ayıklamanın açık olduğunu düşünüyorum. Sana tavsiyem Xiaomitool2 kur ve ekrandaki yönergeleri izle.

Oyla:

oguzakat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8 ES
Konular
2
Twrp dos komutu ile mi yüklemeye çalıştın

Yükleme aracı ile yükledim hocam.

PC telefonunu drive şeklinde görmeyecek sorun değil. Önemli olan miflash yada Xiaomitool2 programlarının cihazını fastboot modunda tanıması. Bu arada telefonun bootloader kilidinin açık, şu meşhur geliştirici ayarlarından usb ayıklamanın açık olduğunu düşünüyorum. Sana tavsiyem Xiaomitool2 kur ve ekrandaki yönergeleri izle.

Deniyeceğim hocam teşekkür ederim ama bu sorunu bugün çözmessem evden atılabilirim :D

Oyla:

darth78

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
mi8
Konular
5
Yükleme aracı ile yükledim hocam.

Deniyeceğim hocam teşekkür ederim ama bu sorunu bugün çözmessem evden atılabilirim :D
Hocam panik yok ama miflash ile yaparsan dikkat et clean and lock diye altta bir seçenek var sakın onu seçme, cihazı brick yapma. Ben zamanında yaptım 400 lirama mal oldu

Oyla:
Üst Alt