Çözüldü Mi8 SE Fastboot ekranı çıkamama

• Konbuyu başlatan THK
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
2
Cihazım
Mı 8 se
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta
Telefon Modeli
Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle merhaba abilerim kardeşlerim Eu beta rom kullanıyorum güncelleme gelmişti guncelle dedim bıraktım telefonu aldıgımda fastboot modundayı çıkamıyorum recovery moda da girmiyor nolur acill yardım edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardım edecek yok mu

Son düzenleme:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Öncelikle merhaba abilerim kardeşlerim Eu beta rom kullanıyorum güncelleme gelmişti guncelle dedim bıraktım telefonu aldıgımda fastboot modundayı çıkamıyorum recovery moda da girmiyor nolur acill yardım edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardım edecek yok mu

Merhaba , girdiğiniz ekran zaten aslında recovery bölümü , twrp yüklerken oluyor öyle başıma geldi ,

Siz telefonu kapayın , ses kısmaya basarak açın fast boot açılacaktır , sonra içindeki rom 9.0 ise yeni olanı 8.1 ise eski olanı otomatik yükleme ile kurun ,

Bu kadar , Twrp açılınca data kablosu ile yedeğinizi alın sonra wipe adv. wipe ile persist dışındaki hepsini silin , sonra restart recovery yapın , twrp klasörü oluşacak kablo ile bağlayıp bence 8.10 olan mi globe stabil 10.2.1.0 rom indirip atın , install kısmından kurun , bu kadar hayırlı olsun ,

genel bilgilerde buradaki gibi , Diğer - Mi 8 SE İlk Alım Ve Akıldan Geçecek Sorular

Oyla:

THK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
2
Cihazım
Mı 8 se
Konular
7
Merhaba , girdiğiniz ekran zaten aslında recovery bölümü , twrp yüklerken oluyor öyle başıma geldi ,

Siz telefonu kapayın , ses kısmaya basarak açın fast boot açılacaktır , sonra içindeki rom 9.0 ise yeni olanı 8.1 ise eski olanı otomatik yükleme ile kurun ,

Bu kadar , Twrp açılınca data kablosu ile yedeğinizi alın sonra wipe adv. wipe ile persist dışındaki hepsini silin , sonra restart recovery yapın , twrp klasörü oluşacak kablo ile bağlayıp bence 8.10 olan mi globe stabil 10.2.1.0 rom indirip atın , install kısmından kurun , bu kadar hayırlı olsun ,

genel bilgilerde buradaki gibi , Diğer - Mi 8 SE İlk Alım Ve Akıldan Geçecek Sorular
hocam twrp otomatik yükleme ile kuruyorum açılmıyor yani telefon kapalı kalıyor tuşlarla açmaya calıştıgımda ise mi logosunda kalıyor

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Yanlış rom versiyonunun twrp sini kuruyor sundur . yanzdığım mesajda var uygun olanı kur , yada 2 sinide dene ama fast boot hep telefonu kapayıp sen ses kısmaya basarak gir ,

Oyla:

THK

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
2
Cihazım
Mı 8 se
Konular
7
cok sagolun hocam aynen yanlış twrp kuruyormuşum hallettim hepinize teşekkürler

Oyla:

hayavoto

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hayavoto
Konular
0
iyi formlar arkadaşlar bende de aynı sorun var fastboot ekranında diriyor otomatik olarak trwp yüklenmiyor load error diyor ne yapmam lazım kaldım böyle

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt