Soru mi8 se eu stabil rom yükledim yedekle ve sıfırlada telefon açılmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmetsahinazak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Şahin
Cihazım
Pocophone f1
Meslek
Sağlık Yönetimcisi
Konular
8
selamlar arkadaşlar mi8se kullanıyorum eu stabil rom yükledim sonra telefonun ayarlarına girip yedekle ve sıfırladan fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğine bastım ve telefon kapandı açılmadı bırdaha az once pcye bağladım twrpyi yükledim telefon açıldı şimdi otomatikmen açıldı hiçbirşey yapmadım telefon enson yüklediğim ronda geri açıldı yalnız benim merak eddiğim nokta başka şimdi telefonu satacağım diyelim ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırla dediğimde bu gene açılmayacakmı istediğim nokta ise şu telefonu fabrika ayarlarına sıfırla yapdıgım zaman enson yukledıgım rom da tekrar açılsın boot kilidi açık şimdi yüklediğim romda boot kilidi kapatırsam yedekle ve sıfırla yapıldığında hep enson rommu açılır yanı bu boot kilidi pclerdeki deep freeze programı gıbı bırseymı yanı boot kılıdı kapatsam bu sorun cozulurmu fabrıka ayarlasına sıfırla dedıgımde enson yukledıgım rommmu cıkar karşıma hep

Efilef

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sancak
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Girişimci/Geliştir
Konular
7
Cihazınızda twrp yüklümü, yüklü ise ordan format atmayı deneyin birde. ordan bildiğim kadarıyla sorunsuz format olur diye düşünüyorum.

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Satarken twrp den wipe yaparsınız , daha yeni olduğundan ve global destek olmadığından mi 8 se için geliştirme yavaş , çinli arkadaşların twrp sini kullanıyoruz ,

Oyla:

Efilef

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sancak
Cihazım
Mi 11 Ultra
Meslek
Girişimci/Geliştir
Konular
7
Satarken twrp den wipe yaparsınız , daha yeni olduğundan ve global destek olmadığından mi 8 se için geliştirme yavaş , çinli arkadaşların twrp sini kullanıyoruz ,
evet en temiz ve kesin yol bu. twrp temizliği. sorunsuz sıkıntısız siler tertemiz olurç

Oyla:

mehmetsahinazak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Şahin
Cihazım
Pocophone f1
Meslek
Sağlık Yönetimcisi
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki hocam twrpden wipe yaparsam ne olacak telefonu açdığımda ne çıkacak karşıma ilk aldığımda 8.3.27 mi ne öyle bir sürüm vardı onlamı karşılaşacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kısacası hocam benim istediğim twrp ile ben romumu yükledim güzel bir şekilde twrpyi kaldırmak istiyorum unlocked kilidinide açık kapatmak istiyorum ama roumum kalsın yani telefona fabrika ayarlarına sıfırla dediğimde enson yüklediğim rom çıksın karşıma okadar

Son düzenleme:
Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Sayın mehmetsahinazak size önceki konularınızda da belirttiğim gibi Mi8SE için Global rom yok ve (büyük ihtimalle) gelmeyecek. Sadece Çin sürümü mevcut bu romu yüklediğiniz zaman fabrika ayarlarına alabilirsiniz ama bu Çin romunda sadece Çince ve İngilizce diller mevcut. Yani kısacası cihazınız için Türkçe dil desteği olan Resmi rom olmadığından Custom Rom (EU Stabil/Beta, Mi-Globe, MIUIPro, Mi Room vs.) kullanmak zorundasınız. Bu nedenle TWRP sürekli olarak kurulu olması lazım.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt