Sohbet Mi8 SE Aldim.

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Hayırlı olsun hocam, hoş geldiniz mi8se ailesine angel~~

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
Mi 8 se kullanıp pocoyu hiç görmemiş biri olarak ; poco mi 8 den bir kaç gömlek üstün değil mi?

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Mi 8 se kullanıp pocoyu hiç görmemiş biri olarak ; poco mi 8 den bir kaç gömlek üstün değil mi?
Sagolun hocam. Poco da snapdragon 845 oldugu icin elbette ortlama 2 kata yakin hiz farki soz konusu ancak bildiginiz uzere pocolar İps ekrana ve plastik kasaya sahip cihazlar. Kesinlikle plastik kasa isinma konusunda kotu, İps ekran da parlaklik-canlilik konusunda buyuk bir kayip..
Basta dediklerimin tam tersini derdim ancak fikrim cihazi kullandiktan sonra tamamen degisti.
Amiral gemisi konumunda duracak ve Hiz canavari olacak cihaz kesinlikle Amoled olmalidir.
Poconun kamerasi camur gibi geliyordu son zamanlarda. Ayni fotoyu Mi8se de goruntuledigimde fark bariz ortadaydi.
Resim harikaydi ancak poco kendi Resmini cozumleyemiyordu.
Umarim cevap olmustur. :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bende iki cihazı da kullanmış biri olarak AdeLa hocama katılıyorum

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Sagolun hocam. Poco da snapdragon 845 oldugu icin elbette ortlama 2 kata yakin hiz farki soz konusu ancak bildiginiz uzere pocolar İps ekrana ve plastik kasaya sahip cihazlar. Kesinlikle plastik kasa isinma konusunda kotu, İps ekran da parlaklik-canlilik konusunda buyuk bir kayip..
Basta dediklerimin tam tersini derdim ancak fikrim cihazi kullandiktan sonra tamamen degisti.
Amiral gemisi konumunda duracak ve Hiz canavari olacak cihaz kesinlikle Amoled olmalidir.
Poconun kamerasi camur gibi geliyordu son zamanlarda. Ayni fotoyu Mi8se de goruntuledigimde fark bariz ortadaydi.
Resim harikaydi ancak poco kendi Resmini cozumleyemiyordu.
Umarim cevap olmustur. :)
Çok açıklayıcı oldu hocam teşekkür ederim. Ben foruma ilk kayıt olduğumda(6 ay önce) herkes poco ile mi 8 i kıyaslıyordu. Sürekli konu açılıyordu mi 8 mi poco mu diye. Bende mi 8 vardı. Bende hani ona eş değer bir cihaz sandım. Ama ips olduğunu bu konuda öğrendim desem güler misiniz bilmiyorum :) amoled şu an günümüzde en iyi ekran bunu hepsi kabul ediyor.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Çok açıklayıcı oldu hocam teşekkür ederim. Ben foruma ilk kayıt olduğumda(6 ay önce) herkes poco ile mi 8 i kıyaslıyordu. Sürekli konu açılıyordu mi 8 mi poco mu diye. Bende mi 8 vardı. Bende hani ona eş değer bir cihaz sandım. Ama ips olduğunu bu konuda öğrendim desem güler misiniz bilmiyorum :) amoled şu an günümüzde en iyi ekran bunu hepsi kabul ediyor.
hocam sadece ips olması değil inanabiliyor musunuz bir yıllık cihaz günümüzde gorilla glass 6 varken bu cihazda 3 var ghost screen ayrı bir konu hele poco launcher dan hiç bahsetmiyorum :(

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
hocam sadece ips olması değil inanabiliyor musunuz bir yıllık cihaz günümüzde gorilla glass 6 varken bu cihazda 3 var ghost screen ayrı bir konu hele poco launcher dan hiç bahsetmiyorum :(
Şimdi daha iyi anlıyorum hocam. Hayırlı olsun o zaman

Üst Alt