Ads ve google kamera tweaklerini bile yukledim hocamBu arada stabildeyseniz magisk tavsiye ederim cihazı uçuruyor
Hosbulduk Hocam. SagolunHayırlı olsun hocam, hoş geldiniz mi8se ailesine![]()
Sagolun hocam. Poco da snapdragon 845 oldugu icin elbette ortlama 2 kata yakin hiz farki soz konusu ancak bildiginiz uzere pocolar İps ekrana ve plastik kasaya sahip cihazlar. Kesinlikle plastik kasa isinma konusunda kotu, İps ekran da parlaklik-canlilik konusunda buyuk bir kayip..Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
Mi 8 se kullanıp pocoyu hiç görmemiş biri olarak ; poco mi 8 den bir kaç gömlek üstün değil mi?
Bende iki cihazı da kullanmış biri olarak AdeLa hocama katılıyorumHayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
Mi 8 se kullanıp pocoyu hiç görmemiş biri olarak ; poco mi 8 den bir kaç gömlek üstün değil mi?
Çok açıklayıcı oldu hocam teşekkür ederim. Ben foruma ilk kayıt olduğumda(6 ay önce) herkes poco ile mi 8 i kıyaslıyordu. Sürekli konu açılıyordu mi 8 mi poco mu diye. Bende mi 8 vardı. Bende hani ona eş değer bir cihaz sandım. Ama ips olduğunu bu konuda öğrendim desem güler misiniz bilmiyorumSagolun hocam. Poco da snapdragon 845 oldugu icin elbette ortlama 2 kata yakin hiz farki soz konusu ancak bildiginiz uzere pocolar İps ekrana ve plastik kasaya sahip cihazlar. Kesinlikle plastik kasa isinma konusunda kotu, İps ekran da parlaklik-canlilik konusunda buyuk bir kayip..
Basta dediklerimin tam tersini derdim ancak fikrim cihazi kullandiktan sonra tamamen degisti.
Amiral gemisi konumunda duracak ve Hiz canavari olacak cihaz kesinlikle Amoled olmalidir.
Poconun kamerasi camur gibi geliyordu son zamanlarda. Ayni fotoyu Mi8se de goruntuledigimde fark bariz ortadaydi.
Resim harikaydi ancak poco kendi Resmini cozumleyemiyordu.
Umarim cevap olmustur.![]()
hocam sadece ips olması değil inanabiliyor musunuz bir yıllık cihaz günümüzde gorilla glass 6 varken bu cihazda 3 var ghost screen ayrı bir konu hele poco launcher dan hiç bahsetmiyorumÇok açıklayıcı oldu hocam teşekkür ederim. Ben foruma ilk kayıt olduğumda(6 ay önce) herkes poco ile mi 8 i kıyaslıyordu. Sürekli konu açılıyordu mi 8 mi poco mu diye. Bende mi 8 vardı. Bende hani ona eş değer bir cihaz sandım. Ama ips olduğunu bu konuda öğrendim desem güler misiniz bilmiyorumamoled şu an günümüzde en iyi ekran bunu hepsi kabul ediyor.
Şimdi daha iyi anlıyorum hocam. Hayırlı olsun o zamanhocam sadece ips olması değil inanabiliyor musunuz bir yıllık cihaz günümüzde gorilla glass 6 varken bu cihazda 3 var ghost screen ayrı bir konu hele poco launcher dan hiç bahsetmiyorum![]()
sağolun hocamŞimdi daha iyi anlıyorum hocam. Hayırlı olsun o zaman