Yardım Mi8 şarj

nor1343

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 8
Meslek
E-Ticaret
Konular
2
Merhaba öncelikle herkese Hayırlı Pazarlar dilerim,

Migrostan 2018 aralık ayında 2999 TL'ye mi8 128 GB aldım. Hepinizin bildiği üzere telefon hakikaten gerek performans gerek tasarım olarak çok başarılı ancak şu çözülemeyen batarya sorununa bir türlü anlam veremiyorum. 845 işlemci batarya konusunda zaten iyi, ekran Amoled (IPS'e göre çok daha canlı ve batarya dostu) ama bunlara rağmen telefon 3400mAh bataryanın hakkını veremiyor. Arayüzde bir şeyler sürekli bataryayı didikliyor. 10.2.1.0 la bir nebze olsun daha iyi oldu ama yinede yeterli değil. Bir kaç eksik yanı daha var telefonun ama göz ardı edilebilir. Yeter ki şu yazılım optimize edilsin artık. Bu arada soran olur diye belki yazayım Bootloader kilidi kapalı.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Xiomi redmi note5 cihazım var şarj başlığında çevirici var sarjda ısınma oluyor 100 olunca azalıyor cihaz sonra ısınma geçiyor normalmidir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde cihazın yan ses açma kapatma tuşu hafif elle sallayinca sallanıyor o kadar olur galiba ben çok kafaya takıyorum herhalde

Ama bu şarjda ısınma başta yoktu şimdi farkettim olduğunu çevirici 10tl ye almıştım kaliteli kalitesiz farkı yok dendi ama

Cevaplarsaniz sevinirim
Elektrikçilerde 1-2 liraya satılıyor hocam. Şarj başlığınız ile birlikte bir elektrikçiye gidip test edin ve en sıkı tutanı alıp kullanın.

Oyla:
Üst Alt