Yardım mi8 şarj problemi

SeRDaRSvS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
İphone 4s
Konular
3
Tam şarj ettiğimde neredeyse 2 gün giden telefonum 2 gündür 1. günün sonunda akşam 4-5 gibi %20 nin altına düşüyor. Güncelleme ile alakalı olduğu düşünmüyorum. En son güncellemeyi günler öncesinde yaptığım halde pilde sıkıntı olmamıştı. Çok fazla anlamadığımdan nereyi kurcalayıp bozduğumu da bilmiyorum. En son tam ekran kullandığımdan google asistanı güç tuşuna atamıştım. Bu sebepten dolayı mı diye düşünüp geri iptal ettim ancak düzelme olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sezai1989

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezai
Cihazım
Mi 8
Konular
17
Arkadaslar benim sarjda efsan hizli tukenmeye basladi.pil kullanimina baktigimda ise hizmet cercevesi %26 kullanmis.nedir bunun cozumu aceba ?
Kardeşim hangi sürüm kullanıyosun

Oyla:

SeRDaRSvS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
İphone 4s
Konular
3
Bir çözüm üretebilen oldu mu?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
1- “Settings / Additional settings / Privacy / Location / Scanning / WLAN scanning” seçeneği devre dışı olmalı.

Not: Bu adım ile “Android system”, “Xiaomi framework” ve “Cell standby” batarya kullanımı ciddi şekilde azalıyor.

2– “Settings / Battery & performance / Scenes” içindeki “Non-interactive mode” seçeneği devre dışı olmalı. (Teşekkürler: “ /MIUI Forum”)

3– “Settings / My Device / All specs / Total Storage” seçeneğine 5 kere tıkladıktan (Menüye girmekte zorlananlar, arama alanında *#*#4636#*#* tuşlayarak ilgili menüye ulaşabilir.) sonra “Phone Info 1/2” alanlarına girip, ayarı “LTE/WCDMA” olarak seçilmelidir. (Teşekkürler: “ /MIUI Forum”)

Not: Bu adım uygulanırsa 2G çalışmayacak, çünkü “LTE/WCDMA/GSM” gibi bir seçenek yok. Sadece “LTE/WCDMA” seçeneği mevcut. Dolayısı ile cihaz, 4G ve 3G olarak çalışacak. Telefonunuzu sadece “2G/Edge” çeken alanlarda kullanıyorsanız, bu adımı yapmayınız! Telefonu restart ederseniz, yine ilk hali olan “LTE/TD-SCDMA/UMTS” seçeneğine otomatik olarak geri döner. İşlem tekrarlanmalıdır.

Alinti : Hicks

Oyla:

Mrtklz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi 8
Konular
1
1- “Settings / Additional settings / Privacy / Location / Scanning / WLAN scanning” seçeneği devre dışı olmalı.

Not: Bu adım ile “Android system”, “Xiaomi framework” ve “Cell standby” batarya kullanımı ciddi şekilde azalıyor.

2– “Settings / Battery & performance / Scenes” içindeki “Non-interactive mode” seçeneği devre dışı olmalı. (Teşekkürler: “ /MIUI Forum”)

3– “Settings / My Device / All specs / Total Storage” seçeneğine 5 kere tıkladıktan (Menüye girmekte zorlananlar, arama alanında *#*#4636#*#* tuşlayarak ilgili menüye ulaşabilir.) sonra “Phone Info 1/2” alanlarına girip, ayarı “LTE/WCDMA” olarak seçilmelidir. (Teşekkürler: “ /MIUI Forum”)

Not: Bu adım uygulanırsa 2G çalışmayacak, çünkü “LTE/WCDMA/GSM” gibi bir seçenek yok. Sadece “LTE/WCDMA” seçeneği mevcut. Dolayısı ile cihaz, 4G ve 3G olarak çalışacak. Telefonunuzu sadece “2G/Edge” çeken alanlarda kullanıyorsanız, bu adımı yapmayınız! Telefonu restart ederseniz, yine ilk hali olan “LTE/TD-SCDMA/UMTS” seçeneğine otomatik olarak geri döner. İşlem tekrarlanmalıdır.

Alinti : Hicks
Arkadasim cevap icin cok tesekkurlerama tum ayarlar dedigin sekilde.mesela bugun 3 saat 40 dakika ekran suresi aldim sarjim 13 kaldi.2 saat felan oyun oynadim kalani rutil seyler.onceden sarji cidden iyidi.

Oyla:
Üst Alt