Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim artı olarak gördüğüm daha akıcı geldi android 9 yüklü miui 11 sorunlu idi bu daha oturmuş. Ama söylendiği gibi kamera pro mod çalışmıyor. Çok kullandığım kameradan galeri geçiş yapamıyorsunuz. Andorid 9 yüklü miui 11 de Şarj durumu ise android sistem çok kullanıyordu. şimdiki sürümde whatsapp çok yiyor. O da whatsapp güncellemesi ile çözülür diye düşünüyorum. Yani şarj bir önceki sürüm ile aynı sayılır. Memnunum keşke yüklemeseydim demiyorum. Yalnız miui 11 yüklemeden önce kullandığım sürüm tamamen sorunsuzdu. Özellikle şarj konusunda yüzde 30 şarj ile eve gidebiliyordum. (Sabah 6 da evden çıkıp akşam 7 de eve varıyorum). Bu miui 11 ile şarj sıkıntı oldu bana. benim fikrim Aceleye gelmiş bir güncelleme olmuş.
Bunun için net bişey söylemek mümkün değil. Ama benim takip ettiği kadarıyla Beta kullanıcılarına verdikten sonra yaklaşık 15 gün içinde herkese vermeye başlıyorlar. Dediğim gibi net bir tarih olarak algılama. Xiaomi bu konuda disipli bir şekilde ilerlemiyor. Kimse de bilmiyor neye göre bu güncellemeleri dağıttığını. Bir bakarsın akşam dağıtmaya başlar. Kim bilir