RevolationOS daha iyi ama 2 ayda bir güncelleme alıyor.Hangisi daha iyi?
20 Ağustos'u beklemem gerekli mi illa yükleme yapmak için? yoksa miuims mi kurayım hocam? 20 Ağustos beklemeden kurabilir miyim cihaza??RevolationOS daha iyi ama 2 ayda bir güncelleme alıyor.
RevolationOS daha iyi ama 2 ayda bir güncelleme alıyor.
RevolationOS un şu an 9.6.23 sürümü var. Onu yükleyebilirsiniz. Bence Miui MS romunu yükleyin. 20 Ağustos'a kadar kullanın. RevolationOS yeni sürüm çıkınca onu da deneyin20 Ağustos'u beklemem gerekli mi illa yükleme yapmak için? yoksa miuims mi kurayım hocam? 20 Ağustos beklemeden kurabilir miyim cihaza??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada yaklaşık %40 Ekran Parlaklığı ile aldığım değerler şunlar MiRoom 9.8.9 ile iyi midir sizce??
Şu ara Üniversite kayıt işleri var malum onları halledip RevOS kuruyorum o zaman hocamRevolationOS un şu an 9.6.23 sürümü var. Onu yükleyebilirsiniz. Bence Miui MS romunu yükleyin. 20 Ağustos'a kadar kullanın. RevolationOS yeni sürüm çıkınca onu da deneyin
Ben artık ekran süresine takılmıyorum hocam. Sabah şarjdan çıkarıyorum geceye kadar şarj çok rahat dayanıyorsa işimi görüyor![]()
Aosp tabanlı romların ekran parlaklığı çok düşük oluyor. Ben neredeyse bütün Aosp tabanlı romları denedim ama en sonunda miui tabanlı roma dönüyorumŞu ara Üniversite kayıt işleri var malum onları halledip RevOS kuruyorum o zaman hocam
Pixel Experience'e gözüm kaymadı değil efsane pil değerleri mevcut forumda da ama GAPPS ve KERNEL gözümü korkuttu onları flashlamayı gözüme kestiremiyorum daha ilk rom atarken brick edecektim az daha![]()
Bana kullandığım hiçbir romun parlaklığı yetmedi. Şuan hangi romu kullanıyorsunuz acaba?Aosp tabanlı romların ekran parlaklığı çok düşük oluyor. Ben neredeyse bütün Aosp tabanlı romları denedim ama en sonunda miui tabanlı roma dönüyorum![]()
Miui MS kullanıyorum şu an. Beni tatmin ediyor.Bana kullandığım hiçbir romun parlaklığı yetmedi. Şuan hangi romu kullanıyorsunuz acaba?