Çözüldü Mi8 Recovery Mod İlk alan bilgileri silinirmi

kpcnn13

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba benim bir sorunum var mi 8 emanet telefonumu bazı sebeplerden dolayı recovery mod a aldım şimdiyse ilk alanda kayıtlı olan kişinin numarasına bir aktivasyon kodu gidiyor ben ikinci alanı kullanıyordum ama iki alan olduğunu bilmiyordum telefonu sıfırlamak için bu işlemi yaptım şimdi ikinci alan kullandığımı öğrendim bu ekrandan çıkmak istiyorum format yapmakdan vazgeçtim bu alandan nasıl çıkarım veya şuanda yada biraz daha ilerlersem ilk alandaki veriler bilgiler silinir mi lütfen yardım ederseniz sevinirim arkadaşımdan emanet telefon arayüzü fotoğraf olarak ekledim teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 789BC9CD-DE64-45FD-87E0-B316FAE7CE83.jpeg
    789BC9CD-DE64-45FD-87E0-B316FAE7CE83.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 17

kpcnn13

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
1
İkinci alan mevzusunu pek kullanmadığım için bilmiyorum. Yedek alınmadan veriler silinince geri getirilemiyor. Eğer mi cloud'a yedek alınmışsa fotoğraflar mesajlar falan geri gelir. Yedek alınmamışsa verilerin geri getirilmesi imkansız.
Hocam peki servisine falan götursek silinse bile kurtabilirlermi yani bunun bi yolu olmalıdır ya 21. yuzyılda inanasım gelmiyor açıkcası

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Hocam peki servisine falan götursek silinse bile kurtabilirlermi yani bunun bi yolu olmalıdır ya 21. yuzyılda inanasım gelmiyor açıkcası
Bilmiyorum ama zannetmiyorum hocam. En doğru bilgiyi servisten alırsınız. Arayıp sorabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt