Çözüldü Mi8 Recovery Mod İlk alan bilgileri silinirmi

kpcnn13

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba benim bir sorunum var mi 8 emanet telefonumu bazı sebeplerden dolayı recovery mod a aldım şimdiyse ilk alanda kayıtlı olan kişinin numarasına bir aktivasyon kodu gidiyor ben ikinci alanı kullanıyordum ama iki alan olduğunu bilmiyordum telefonu sıfırlamak için bu işlemi yaptım şimdi ikinci alan kullandığımı öğrendim bu ekrandan çıkmak istiyorum format yapmakdan vazgeçtim bu alandan nasıl çıkarım veya şuanda yada biraz daha ilerlersem ilk alandaki veriler bilgiler silinir mi lütfen yardım ederseniz sevinirim arkadaşımdan emanet telefon arayüzü fotoğraf olarak ekledim teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 789BC9CD-DE64-45FD-87E0-B316FAE7CE83.jpeg
    789BC9CD-DE64-45FD-87E0-B316FAE7CE83.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 17

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Arkadaşlar öncelikle merhaba benim bir sorunum var mi 8 emanet telefonumu bazı sebeplerden dolayı recovery mod a aldım şimdiyse ilk alanda kayıtlı olan kişinin numarasına bir aktivasyon kodu gidiyor ben ikinci alanı kullanıyordum ama iki alan olduğunu bilmiyordum telefonu sıfırlamak için bu işlemi yaptım şimdi ikinci alan kullandığımı öğrendim bu ekrandan çıkmak istiyorum format yapmakdan vazgeçtim bu alandan nasıl çıkarım veya şuanda yada biraz daha ilerlersem ilk alandaki veriler bilgiler silinir mi lütfen yardım ederseniz sevinirim arkadaşımdan emanet telefon arayüzü fotoğraf olarak ekledim teşekkürler.
Hocam bir geri yapıp orayı atabilir misiniz ? Çünkü zaten sıfırlamış gibisiniz sanki

Oyla:

kpcnn13

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bir önceki ekran burası buraya gelirken bişeyler seçtim ama tam hatırlarmıyorum data mata bişiley yazıyordu reboot falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bir geri yapıp orayı atabilir misiniz ? Çünkü zaten sıfırlamış gibisiniz sanki
Hocam bir önceki ekran burası buraya gelirken bişeyler seçtim ama tam hatırlarmıyorum data mata bişiley yazıyordu reboot falan

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2020-06-07 at 20.05.55.jpeg
    WhatsApp Image 2020-06-07 at 20.05.55.jpeg
    174,5 KB · Görüntüleme: 11
  • WhatsApp Image 2020-06-07 at 20.05.55.jpeg
    WhatsApp Image 2020-06-07 at 20.05.55.jpeg
    174,5 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Numarasına aktivasyon kodu gitmiyor hocam. O numaranın sahibi mi hesabının sahibi. O alana mi hesabının şifresini girmelisiniz. Arkadaşınızdan şifresini talep edin. Ayrıca muhtemelen cihazı sıfırladınız yoksa bu ekran gelmezdi. Verileriniz gitmiş olabilir.

Oyla:

kpcnn13

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
1
Numarasına aktivasyon kodu gitmiyor hocam. O numaranın sahibi mi hesabının sahibi. O alana mi hesabının şifresini girmelisiniz. Arkadaşınızdan şifresini talep edin. Ayrıca muhtemelen cihazı sıfırladınız yoksa bu ekran gelmezdi. Verileriniz gitmiş olabilir.
Hocam bu bilgileri kurtarmanın bir yolu yokmudur cihaz emanet ben bu ekrandan çıkış yapmak istiyorum şuanda bunun için illa cihazın asıl sahibine mi ulaşmam gerekiyor birde cihazın asıl sahibine kod gitmediyse bana hangi kodu vericek o kodu girdikden sonra beni hangi ekran bkeliyor yani beni anlayın lutfen bu sıfırlama olayının bir şekilde önune geçmem gerekiyor bir yolu varmıdır lutfen yardımcı olun.

Oyla:

yucellu96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yücel
Cihazım
Xiaom Mi 8
Konular
13
Hocam bu bilgileri kurtarmanın bir yolu yokmudur cihaz emanet ben bu ekrandan çıkış yapmak istiyorum şuanda bunun için illa cihazın asıl sahibine mi ulaşmam gerekiyor birde cihazın asıl sahibine kod gitmediyse bana hangi kodu vericek o kodu girdikden sonra beni hangi ekran bkeliyor yani beni anlayın lutfen bu sıfırlama olayının bir şekilde önune geçmem gerekiyor bir yolu varmıdır lutfen yardımcı olun.
Telefonu sıfırlamışsın sen muhtemelen içindeki bilgileri de silmişsin. Cihazı bul ayarı açık olduğu için o ekranla karşılaşıyosun. Sahibinden başkası kullanamasın diye o ekran geliyor zaten. Sahibine ulaşıp şifreyi istemen gerekli aksi taktirde açamazsın telefonu.

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Hocam birincisi orası için cihaz sahibine kod gitmiyor. Var olan bir şifre var. Nasıl siz bu foruma kaydolurken şifre oluşturdunuz o da mi hesabını açarken şifre oluşturdu. O şifreyi de cihaz sahibine sormanız gerek. O ekranı geçtikten sonra kurulum ekranı gelecek muhtemelen. Çünkü cihaz sıfırlandığı zaman böyle bir güvenlik önlemi alır.

Oyla:

kpcnn13

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Pro
Konular
1
Hocam birincisi orası için cihaz sahibine kod gitmiyor. Var olan bir şifre var. Nasıl siz bu foruma kaydolurken şifre oluşturdunuz o da mi hesabını açarken şifre oluşturdu. O şifreyi de cihaz sahibine sormanız gerek. O ekranı geçtikten sonra kurulum ekranı gelecek muhtemelen. Çünkü cihaz sıfırlandığı zaman böyle bir güvenlik önlemi alır.
Hocam peki ben telefon sahibinden bu şifreyi alırımda telefon açıldıkdan sonra adamın bilgilerini geri getirebilirmiyim herhangi bir yoldan birde şöyle bir durum var ben ikinci boş alanı kullanıyordum ilk alana hiç girmedim bile bu sıfırlama sırasında ilk alanın zarar görmemiş olma ihtimali yokmudur.

Oyla:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Hocam peki ben telefon sahibinden bu şifreyi alırımda telefon açıldıkdan sonra adamın bilgilerini geri getirebilirmiyim herhangi bir yoldan birde şöyle bir durum var ben ikinci boş alanı kullanıyordum ilk alana hiç girmedim bile bu sıfırlama sırasında ilk alanın zarar görmemiş olma ihtimali yokmudur.
İkinci alan mevzusunu pek kullanmadığım için bilmiyorum. Yedek alınmadan veriler silinince geri getirilemiyor. Eğer mi cloud'a yedek alınmışsa fotoğraflar mesajlar falan geri gelir. Yedek alınmamışsa verilerin geri getirilmesi imkansız.

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Hocam zor valla silmişsiniz çoktan her şeyi sanırım ...

Oyla:
Üst Alt