Yardım Mİ8 ön ve arka kamera bağlanılamadı hatası

Fatih Polat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
FATİH POLAT
Cihazım
Mİ8
Konular
2
Mi8 telefona Trwp ile rom yükledikten sonra ön ve arka kamera çalışmıyor.Bağlanılamadı şeklinde hata veriyor.Flaş çalışmıyor.Açma sekmesi işe yaramıyor.Tekrar eski global roma döndüm.Fakat aynı sorun devam ediyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

merttrkc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
Mİ 11
Konular
19
Dediklerinizi daha önce yaptım beyler. Sorun devam ediyor.Eski sürümleri yükleyip güncelledim yine aynı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yeni güncellemeyi yükledikten sonra ben de bazen alıyorum aynı hatayı

Oyla:

Fatih Polat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
FATİH POLAT
Cihazım
Mİ8
Konular
2
Hadi ya geçmiş olsun kardeş bı süre böyle idare edicen artık insallah sorunun düzelir
İşe yaramadı.Bir türlü düzelmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu adreste bulunan twrp indirip ismini recovery şeklinde düzeltin bulunduğu konumdan Shift + Sağ tıklama ile powershell komutunu açıp

TWRP imajını flash’lamak için fastboot flash recovery recovery.img komutunu girin.

Ardından fastboot boot recovery.img komutunu kullanın.Twrp yüklendikten sonra adres kısmıda indirdiğiniz persist.img yükleyin.

Son düzenleme:
Oyla:

merkep

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ugur
Cihazım
mi8
Konular
15
mi 8 de geniş açı yok de mi?

Oyla:

Death

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Avni
Cihazım
mi6
Konular
9
Dostum yapman gerekenleri söylüyorum

1-) Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3-0 Otomatik Yükleme Aracı konusundaki twrpyi yükle.
2-) Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı konusundaki fastboot romu indir.
3-) indirdiğin fastboot romun zipini aç ve içinde images/persist.img dosyasını telefonun ana hafızasına at.
4-) sonra recovery modunda aç telefonu twrpde yükle sağ altta imaj yükle sonra telefonunua yüklediğin persist.img dosyasını seç. Alt taraftadda hangi bölüme imajın atılacağı soruyor oradanda Persist i seçip yükle.
5-) Telefonu yeniden başlat BİTTİ.

Not: Telefonu Wipe Gelişmiş temizlik yaparken persist temizlemeyi seçmeyin. Fastboot romu imflash ile atsanız onu yüklemiyor sadece yukarıdaki anlattığım gibi yükleme yapıyor.

Oyla:
Üst Alt