Yardım Mi8 olan denesin lütfen yardım

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Selam herkese saatin alarmını kurup birkaç dakika ileriye telefonu kapatınca açılmıyor sizlerde denermisiniz benim tel mı bozuk sistemde mi sorun var gece alarmı kurup kapatıyorum telefonu sabah açılmıyor telefon ve alarm sizden ricam alarmı kurup kapatın telefonu birkaç dakika ileriye kurup kapatın açılacak mı bilgilendirin lütfen beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam herkese saatin alarmını kurup birkaç dakika ileriye telefonu kapatınca açılmıyor sizlerde denermisiniz benim tel mı bozuk sistemde mi sorun var gece alarmı kurup kapatıyorum telefonu sabah açılmıyor telefon ve alarm sizden ricam alarmı kurup kapatın telefonu birkaç dakika ileriye kurup kapatın açılacak mı bilgilendirin lütfen beni
Bu arada telefon kapalı iken çal ayarları falan açık

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
arkadaş cihaz da problem olduğunu düşünmekte onun için çabalıyor.
Aynen hocam daha 7 gün oldu alalı Hepsiburada dan acelem ondan artı ben kapatan biri değilim aslında çok nadir kaparım bunuda kapatacağım tuttu mi mix2 5 ay kullandım hiç kapatmadım desem yalan olmaz hatırlamıyorum

hiç flash attınız mı telefonunuza
Format attım birde yeni gelen güncelleme ile denedim olmadı daha yaklaşık 8 gün var kilidi açmak için flaş atamıyorum açılmadan

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Aynen hocam daha 7 gün oldu alalı Hepsiburada dan acelem ondan artı ben kapatan biri değilim aslında çok nadir kaparım bunuda kapatacağım tuttu mi mix2 5 ay kullandım hiç kapatmadım desem yalan olmaz hatırlamıyorum

Format attım birde yeni gelen güncelleme ile denedim olmadı daha yaklaşık 8 gün var kilidi açmak için flaş atamıyorum açılmadan
neyse hocam bekleyin bakalım bi kilit açılsın temiz kurulum yapın düzelmezse bi servise yollarsınız baktınız olmuyor hepsiburadaya yazın eminim değişimi konusunda yardımcı olacaklardır.

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
neyse hocam bekleyin bakalım bi kilit açılsın temiz kurulum yapın düzelmezse bi servise yollarsınız baktınız olmuyor hepsiburadaya yazın eminim değişimi konusunda yardımcı olacaklardır.
Bakalım hocam birde arada mi8 deneyen olsa bende bilsem bekliyorum artık açılsın kilit diye burada deneyen olursa yazsın lütfen

Oyla:

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
benim kilit açık ve küresel rom yüklü defalarca denedim sizin için olmuyor herhalde yazılımsal sorun rahat olun

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
benim kilit açık ve küresel rom yüklü defalarca denedim sizin için olmuyor herhalde yazılımsal sorun rahat olun
Çok teşekkürler hocam ilginiz için bende telefonum bozuk benim diye düşünüyordum sizlerde de varsa demek yazılım teşekkürler

Oyla:
Üst Alt