Soru mi8 lite

bydogan20

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
10
Cihazım
mi5 pro
Konular
6
merhaba arkadaşlar . xiaomi mi5 pro kullanıcısıyım. telefonum hem batarya hem de dokunmatik olarak can çekişme aşamasında. delta servis garantili ürün sözde kullanıcı! hatası yüzünden sırf batarya değişimi yapmamak için garanti kapsamı dışında kaldı. mecburen piyasada orjinal olmayan bataryalarla idare ediyorum. son bir kaç aydır da dokunmatik takılıyor. arka kısma bant yapıştırıp sıkıştırarak bir müddet böyle idare ediyorum. zamanının en üst donanımlı telefonu 2,5-3 yıl gibi kısa bir süre içerisinde böyle çöp haline gelmemeliydi kanaatimce. son bir batarya ve termal ped değişimi yapıp bir şans daha vereceğim.

sorum şu. mi8 lite işlemcisi ve hafızasıyla mi5 proyu aratır mı? hepsiburadada ithalatçi garantili 1800 tl peşin fiyatına üç taksitli. ayrıca kötü bir xiaomi tecrübesinden sonra gm9 pro yu da aklımın bir köşesine koydum. sizce hangisini tercih etmeliyim?

OrcunGurpinar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Orçun
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
17
cevaplar için herkese teşekkür ederim. sanırım mi8 lite çok önerilmiyor.
Ben şu çektiğim sıkıntılar olmasa %100 önerirdim ki tasarımı falan mükemmel ötesi cihazın. Ama bazı sorunlar insanı pişmanlık raddesine getiriyor. Ha şansınız yaver gider belki sıkıntı çekmezsiniz, ama sıkıntılı cihaza denk gelirseniz soğursunuz anında :)

Oyla:

fsikier

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi8lite
Konular
1
Mi8lite kullanıyorum ve mobil şebeke olayından çok magdurum.sim kartı 2.slota takmayinca sürekli bağlantı kopmaları yaşanıyor.

Oyla:
Üst Alt