- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Mi4
- Konular
- 15
Android sürümü: 9 PKQ1. 181007.001
Miui sürücü: 10.2.2.0 (PDTMIXM)
Denemediğim yol kalmadı.
Hard reset attım.
Otomatik başlatmayı açtım.
Arka plan kısıtlamasını kapattım.
Whatsapp ile ilgili tüm bildirimleri uygulama bildirimlerinden açtım.
Pil tasarruf modu kapalı.
Whatsapp ı son kullanılanlarda kilitledim belleği temizlesem dahi whatsapp kapanmıyor.
Wifi ve 3G ile ilgili hiç bir problem yok.
Özetle denemediğim tek bir yöntem bile kalmadı ama nafile whatsapp bildirimleri bazen geliyor bazen gelmiyor bazende geç geliyor Mesela bugün youtube dan video izliyordum telefon elimde whatsapp bildirimi geldi ama 13dk öncesine ait düşünün 13dk önce ki mesaj telefon açık internet aktif olmasına rağmen 13dk gecikmeli geldi.
Her platformda xiaomi telefonları öven biri olarak inanılmaz derece pişman oldum telefonu aldığıma. Bundan sonra ki telefonum kesinlikle huawei olacak yazık gerçekten aynı sorunları mi4 de de yaşıyordum.
Miui sürücü: 10.2.2.0 (PDTMIXM)
Denemediğim yol kalmadı.
Hard reset attım.
Otomatik başlatmayı açtım.
Arka plan kısıtlamasını kapattım.
Whatsapp ile ilgili tüm bildirimleri uygulama bildirimlerinden açtım.
Pil tasarruf modu kapalı.
Whatsapp ı son kullanılanlarda kilitledim belleği temizlesem dahi whatsapp kapanmıyor.
Wifi ve 3G ile ilgili hiç bir problem yok.
Özetle denemediğim tek bir yöntem bile kalmadı ama nafile whatsapp bildirimleri bazen geliyor bazen gelmiyor bazende geç geliyor Mesela bugün youtube dan video izliyordum telefon elimde whatsapp bildirimi geldi ama 13dk öncesine ait düşünün 13dk önce ki mesaj telefon açık internet aktif olmasına rağmen 13dk gecikmeli geldi.
Her platformda xiaomi telefonları öven biri olarak inanılmaz derece pişman oldum telefonu aldığıma. Bundan sonra ki telefonum kesinlikle huawei olacak yazık gerçekten aynı sorunları mi4 de de yaşıyordum.