Soru Mi8 lite nasıldır?, Nereden alınır?

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
Evet arkadaşlar eşim için Mi8 in lite modelini düşünüyorum. Başlıkta sorduklarım için bana öneride bulunabilir misiniz? Alırken nelere dikkat etmem gerekiyor?

Son düzenleme:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Normalde ucuz bir yer önerip olası sorunlar için de rehber linki atılır ama madem eşiniz için alıyorsunuz 50-100 lira için hiç risk almaya gerek yok. Direk miui türkiye marketten alın kafanız rahat etsin. Yok garantiydi, globaldi, romdu falan uğraşmayın. Alın, verin kullansın yengemiz başınız ağrımasın :)

KVK Garantili Xiaomi Mi8 Lite (64/4)

Oyla:

T.ç.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Tuna
Cihazım
Mİ8 LİTE
Konular
7
gittigidiyorda 1675 TL ve Axcess kredi kartına 100 TL chip-para veriyor.. 1575 e almış olursunuz , bu da gayet iyi bir fiyat olacaktır.

Oyla:

BirolAral

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baral
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
21

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim sitede 128gb 6 GB olan modeli yok herhalde 4/64gb gördüm. Hepsiburada dan alacağım gibi.

Oyla:

tarik2506

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tarık
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
4
Bizim sitede 128gb 6 GB olan modeli yok herhalde 4/64gb gördüm. Hepsiburada dan alacağım gibi.
128-6 GB siyah modelinden Hepsiburada'dan aldım. 10 günden fazladır kullanıyorum. diğe marka ve modellerle karşılaştırarak aldım. Önceki telefonum SM Galaxy A7 2016 idi. Kamerası önceki telefonuma göre çok çok iyi. Şimdilik memnunum ancak whatsapp'ta durumlara bakınca isimler o çentiğin altında kalıyor. Şarjı 2 gün gidiyor bende 2. gün akşam 20.00 civarı %20'nin altına düşüyor. (oyun oynamıyorum, çok video izlemiyorum; whatsapp, inernet, konuşma ve mesajlaşmada aktif kullanıyorum.) 10.2.2güncellemesini de aldım. Ortalama bir telefon ama çok şık olduğunu da ifede edeyim. Genel anlamda beğenerek kullanıyorum.

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Cihaz performans, tasarım ve kamera olarak şahane. Kamera karanlıkta iyi değil ancak yeterli ışık olunca güzel işler çıkartıyor. Yazılım yönünden ufak tefek eksiklikler var ancak 10.2 sürümüyle çözeceklerini umuyorum.

Oyla:

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eşimde oyun felan oynamaz ama aktif olarak instagram ve whatsapp çok kullanıyor. Kendisi yemek-gurme işi içinde ve olabildiğince instagram sayfasında aktif şekilde. Şimdiki telefonu casper via a1 plus ve aşırı takılmamalar, donmalar yaşandığı için değiştirmek zorunluluk oldu. Birde 14 şubat yaklaştığı için ona bir jest yapıyım diyorum. Bende 1 senedir Mi6 kullanıyorum ve acaip memnunum, tabi güncelleme harici :) galiba 128/6gb mavi modelden alacağım gibi. Lite ve normal model arasında fiyat farkının olması işlemciden kaynaklı herhalde?

Oyla:

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Eşimde oyun felan oynamaz ama aktif olarak instagram ve whatsapp çok kullanıyor. Kendisi yemek-gurme işi içinde ve olabildiğince instagram sayfasında aktif şekilde. Şimdiki telefonu casper via a1 plus ve aşırı takılmamalar, donmalar yaşandığı için değiştirmek zorunluluk oldu. Birde 14 şubat yaklaştığı için ona bir jest yapıyım diyorum. Bende 1 senedir Mi6 kullanıyorum ve acaip memnunum, tabi güncelleme harici :) galiba 128/6gb mavi modelden alacağım gibi. Lite ve normal model arasında fiyat farkının olması işlemciden kaynaklı herhalde?

İşlemci, kamera kalitesi, standart bellek miktarı, ekran kalitesi gibi farklar var Lite ile 8 modeli arasında.

Oyla:
Üst Alt