Yardım Mi8 lite mobil veri cekmiyor

Goztepe192535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdal
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global stable
Telefon Modeli
Mi8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yanımdaki arkadaşım Samsung a70 kullanıyor ve çayır çayır İnternetini kullanıyor ben neden kesinti yaşıyorum hattım tuktelekom

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam turk telekom kullanıyormuşsunuz başka sebep aramanıza gerek yok.

Oyla:

Hkncng

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Yanımdaki arkadaşım Samsung a70 kullanıyor ve çayır çayır İnternetini kullanıyor ben neden kesinti yaşıyorum hattım tuktelekom

Hocam hattınız çekmeme problemi bazen sim kart dan da kaynaklana biliyor sim kartınızı değiştirin. Bulunduğunuz yerde oparatörünüzün çekim gücü düşüktür bundan da kaynaklana bilir. Ayrıca mi 8 modelleri için bu konuya bakabilirsiniz. Yanlız sadece Eu bet rom'da çalışıyor.

Oyla:

Erkaon12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Mi8lte,note9pro
Meslek
Mühendis
Konular
3
Yok yok ilk aldığımda bende de o sorun vardı forumda bilgisi olan da olmayan da yorum yapma hakkına sahip diye herkes bir şeyler yazıyor kardeşim en kolay dertsiz tasasız yöntem şudur kartı çıkar hafıza kartı yerine tak sorun hallolur hafıza kartı kullanamazsın o olur wifi de de kopmalar olmuyor mu

Oyla:

Goztepe192535

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdal
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
1
Yok yok ilk aldığımda bende de o sorun vardı forumda bilgisi olan da olmayan da yorum yapma hakkına sahip diye herkes bir şeyler yazıyor kardeşim en kolay dertsiz tasasız yöntem şudur kartı çıkar hafıza kartı yerine tak sorun hallolur hafıza kartı kullanamazsın o olur wifi de de kopmalar olmuyor mu
[/QUOTE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ara sıra oluyor

Oyla:
Üst Alt