Çok fazla kullanmıyorum karanlık modu ama kullandığım kadarıyla problem yokArkadaşlar gezinti çubuğu karanlık moda gecislerde sorun cikariyo mu
Bağlantıdaki konuda hem cam2api hemde gcam mevcut hocam, CraweL hocam önermişti, uygulama başarılı iyi çalışıyor.Var hocam, ama biraz sorunlu. Save_Mi hocam, sizin önerebileceğiniz Gcam mevcut mu ?
Teşekkürler hocam.Bağlantıdaki konuda hem cam2api hemde gcam mevcut hocam, CraweL hocam önermişti, uygulama başarılı iyi çalışıyor.
Rehber - Mi 8 Lite Android 10 cam2api [MIUI]
Aylarca beklemenin ardından Mi 8 Lite MIUI Android 10 için cam2api yayımlandı :) Magisk İndirme Bağlantısı Gcam - Enabler - MIUI - Platina (Magisk).zip dosyasını indirin. Magisk uygulamasını açın. Modüllere girin. + işaretine basıp Gcam - Enabler - MIUI - Platina (Magisk).zip dosyasını seçin...forum.miuiturkiye.net
Benim bildiğim 1gb fark yok o farklı bir olay bilen anlatsın bize gelecek yine aynı MB olacak otodanda gelseydi bende buradan güncelledim sıfırladım telefonu hiçbir sıkıntı yok gayet iyi ama 1 GB fark var dediğin o full rom diye biliyorum yanlış da demiş olabilirim kusura bakma şimdiden bilen birisi aydınlatsın biziBuradan dosya indirip güncelleme paketi seçip MIUI 12 kurdum. Otomatik gelmesini beklese miydin ? Daha farklı özellik olur muydu ? Çünkü arada 1 GB boyutunda bi fark var.