Soru Mi8 lite mi Se mi?

• Konbuyu başlatan yozgr
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 20
  • Görüntüleme 2K

yozgr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Lenovo
Konular
9
Sizce hangisi arkadaslar? Se modeli fprumda konulari ustunkoru okudum imei sikintisi varmis aldiktan 8ay sonra kayit acmak lazimmis dogru mu
Sahibindendeki saticilar guvenilir mi alan varsa buradan satici ismini soylerse sevinirim
Ikisini her alanda kiyasladigimizda hangisinden daha cok memnukalirim?
Simdiden tesekkurler .

Oktykky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oktay Akkaya
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
0
Sahibinden sitesinde Orkun tepe isimli bir satıcı var yaklaşık 1 yıl önce kendisinden redmi 5plus modelini satın aldım. Güvenilir bir satıcı, tavsiye ederim.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

barisbozan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
jegfost
Cihazım
xiaomi mi 8 lit
Konular
12
Se modeli dediğiniz gibi global değil romuda öyle çin romunla kullanılıyor, rom root uğraşmak istemesseniz lite veya normal mi8 almanızı öneririm. Kendim mi8 lite kullanıyorum gayette memnunum yukarıda arkadaşın tatmin etmiyor dediğini anlamadım ? O zaman pocofone bakabilirsiniz 8=)

malesaf beni tatmin etmedi m9 şiparişi verdim hocam yakında tarihte elimde olacak o galiba beni tatmin eder diye umuyorum :D

Oyla:

Kandırıkçı

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
TuncayM
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
22
SE hertürlü. İmei halolur. Ama forumda olmaz.

Oyla:

yozgr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Lenovo
Konular
9
Sahibinden comda efsane denniz iletisimden alan var mi fiyati uygun 1yilda garanti veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Facebook gruplarında satan güvenilir adamlar var oralara bakmanızı tavsiye ederim
Tesekkurler bakacagim

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Saydıklarınız arasında Donanımsal olarak en üstün cihaz şüphesiz Mi 8 SE 'dir.
Lakin Mi8 SE Uzak Doğu pazarına özel çıkarılan bir model olduğundan Global Sürümü bulunmamaktadır.
Fakat Root, Rom gibi işler ile ilgili iseniz Mi 8 SE sizin için biçilmiş bir kaftan. Tavsiye ederim :)

Ayrıca Mi 8 SE yi Pasaport kayıtlı olarak Sahibinden de satan birçok satıcı mevcut.
( Turan GSM den telefon alımı yapan bir kaç arkadaşım oldu ve de sorun yaşamadılar.
Onları referans alarak bu mağazayı size önerebilirim )

Size tavsiyem , Bu cihazlar hakkında Gerek bu platform , Gerek Youtube , Gerek ise diğer internet sitelerinde sağlam bir araştırma yapmanız ve kullanıcı yorumlarını incelemeniz ,
Ardından ise tüm cihazların ( + ) ve ( - ) ' lerini tartarak bir karar vermeniz olacaktır.

Şimdiden yapacağınız tercih ile alacağınız cihaz Hayırlı olsun :)

Oyla:

yozgr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Lenovo
Konular
9
[/QUOTE]
Saydıklarınız arasında Donanımsal olarak en üstün cihaz şüphesiz Mi 8 SE 'dir.
Lakin Mi8 SE Uzak Doğu pazarına özel çıkarılan bir model olduğundan Global Sürümü bulunmamaktadır.
Fakat Root, Rom gibi işler ile ilgili iseniz Mi 8 SE sizin için biçilmiş bir kaftan. Tavsiye ederim :)

Ayrıca Mi 8 SE yi Pasaport kayıtlı olarak Sahibinden de satan birçok satıcı mevcut.
( Turan GSM den telefon alımı yapan bir kaç arkadaşım oldu ve de sorun yaşamadılar.
Onları referans alarak bu mağazayı size önerebilirim )

Size tavsiyem , Bu cihazlar hakkında Gerek bu platform , Gerek Youtube , Gerek ise diğer internet sitelerinde sağlam bir araştırma yapmanız ve kullanıcı yorumlarını incelemeniz ,
Ardından ise tüm cihazların ( + ) ve ( - ) ' lerini tartarak bir karar vermeniz olacaktır.

Şimdiden yapacağınız tercih ile alacağınız cihaz Hayırlı olsun :)

oncelikle yorumunuz icin tesekkur ederim hocam. dediginiz magazayi inceledim, verdigi garanti, yanindaki hediyeler vs iyimis. ama birkac sorum vardi

sahibinden de cogu magazada gordum k.kartina 9-12 ay taksit yapiyorlar, bunu yasadisi yolla mi yapiyorlar

forumda okudugum kadariyla en mantiklisi eu rom atmak ama ben romdan pek qnlamiyorum en son 3 yil once atmistim o da biri her adimi gostermisti herneyse :) magazalar rom vs isleri hallediyorlar mi ?

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
oncelikle yorumunuz icin tesekkur ederim hocam. dediginiz magazayi inceledim, verdigi garanti, yanindaki hediyeler vs iyimis. ama birkac sorum vardi

sahibinden de cogu magazada gordum k.kartina 9-12 ay taksit yapiyorlar, bunu yasadisi yolla mi yapiyorlar

forumda okudugum kadariyla en mantiklisi eu rom atmak ama ben romdan pek qnlamiyorum en son 3 yil once atmistim o da biri her adimi gostermisti vs.

forumda okudugum kadariyla en mantiklisi eu rom atmak ama ben romdan pek qnlamiyorum en son 3 yil once atmistim o da biri her adimi gostermisti herneyse :) magazalar rom vs isleri hallediyorlar mi ?
Öncelikle Taksit işi yasal yollarla mümkün olmadığından ' Kılıfına uyduruyorlar ' diyebiliriz.

Ancak yazılımsal işlemleri ehil kişilerce yapılmadığı durumda olumsuz sonuçlar doğabiliyor. Bu yüzden Cihaz satın alımı dışında her mağazaya yazılım konusunda başvurmamanızı tavsiye ederim.

Forumumuzda ROM kurma işlemlerinin Rehber tadında anlatıldığı pek çok konu mevcut.

Kendiniz cesaret edemez iseniz ise Zenex hocam Kişisel olarak yardımcı olacaktır. :)

Oyla:
Üst Alt