Sohbet Mi8 lite mı 4/64 Redmi note 6 pro mu?

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Mavi alternatifi şu an en uygun fiyatlı çünkü renkler uyumsuz

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende mavı var gayet guzel renk o kadar da dert etmedım onu beyaz olmadıgı surece onuda tam ekran kırılmaz cam ıle cozerdım sıyah renk alıp. Kırmızı rengı bulsaydım onu alırdım kırmızı guzel duruyor , ama dediğim gibi kılıf ıle kullanıyoruz coğunlukla o yuzden renk olayı cok dert etmeyın.

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Bu iki telefon arasında kaldım mi5den geçicem batarya ve performans öncelik bütçem en fazla 1700 mi8lite iyide bataryada üzer mi oyun oynarım redmi note 6 pro da 4/64 modeli aklımda bataryası aklımı çeliyor ne önerirsiniz?
Valla hocam bende mi8 lite 4/32 mavi rengi var arkadaşımda note 6 pro var tasarım anlamında mi8 lite ezer geçer cam olması bide rengi felakett çentiği daha hoş duruyo note 6 proya göre pil performansı kötü değil yoğun kullanımda 1,5 gün çok rahat gidiyo kamera konusunda mi8 lite sony sensor kullandıgı içim farkı anlıyosun performans konusunda gözle görülür bi fark yok ancak 660 işlemci 630a göre daha üstün seçim yapacaksanız kesinnikle mi8 lite öneririm

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Valla hocam bende mi8 lite 4/32 mavi rengi var arkadaşımda note 6 pro var tasarım anlamında mi8 lite ezer geçer cam olması bide rengi felakett çentiği daha hoş duruyo note 6 proya göre pil performansı kötü değil yoğun kullanımda 1,5 gün çok rahat gidiyo kamera konusunda mi8 lite sony sensor kullandıgı içim farkı anlıyosun performans konusunda gözle görülür bi fark yok ancak 660 işlemci 630a göre daha üstün seçim yapacaksanız kesinnikle mi8 lite öneririm
Aklımı çeldi biraz günde 1 2 saat yoğun oyun oynarım sonra arada sosyal medya youtube falan bu şekilde akşamı görür mü

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Bu iki telefon arasında kaldım mi5den geçicem batarya ve performans öncelik bütçem en fazla 1700 mi8lite iyide bataryada üzer mi oyun oynarım redmi note 6 pro da 4/64 modeli aklımda bataryası aklımı çeliyor ne önerirsiniz?

Yurt dişi düşünürseniz mi 8 se , değerlendire bilirsiniz , mi 5 den geçen biri olarak söylüyorum boyları aynı :D

incelemesi

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Yurt dişi düşünürseniz mi 8 se , değerlendire bilirsiniz , mi 5 den geçen biri olarak söylüyorum boyları aynı :D

incelemesi
Yurtiçi dışı farketmez garanti ile işim olmadı kaç senedir telefon kullanırım yeterki ihtiyaçlarımı karşılasın

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Redmi note 7 pro 4/64 1570 tl oldu ama yine de a2 lite alacağım ben çünkü nedense 4+4 çekirdek işlemciler pek hoşuma gitmiyor direk 8 çekirdek 2 ghz daha çok cezbediyor beni 636 da batarya için öyle yapmışlar ama bence performansı iyi yönde etkilemiyor uygulamaları daha hızlı açarlar a2 lite göre çünkü ram hızları yüksek ama sadece orada fark atarlar oyun açıldıktan sonra fps i etkilemezler...

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Redmi note 7 pro 4/64 1570 tl oldu ama yine de a2 lite alacağım ben çünkü nedense 4+4 çekirdek işlemciler pek hoşuma gitmiyor direk 8 çekirdek 2 ghz daha çok cezbediyor beni 636 da batarya için öyle yapmışlar ama bence performansı iyi yönde etkilemiyor uygulamaları daha hızlı açarlar a2 lite göre çünkü ram hızları yüksek ama sadece orada fark atarlar oyun açıldıktan sonra fps i etkilemezler...

Yanlış anlaşılmasın ama note 7 pro mi 5 den aynı yada kötü , özellikle gpu tarafında

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Note 7 Türkiyeye gelene kadar ben çoktan alırım bekliyemem

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Resimde önemli yerleri boyadım ,

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Migros varsa gidip bakabilirsin xiaominin tüm telefonları var elle tutup bakabilirsin ,

Son düzenleme:
Üst Alt