Yardım Mi8 lite ghost screen sorunu hk.

Kmert

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi8lite
Konular
1
Merhaba. Servisiniz garantisi altında olan mi 8 lite cihazımın üst kısımlarında ghost screen sorunu başladı. Onarım için ankara servisinize götürmek istiyorum fakat ekranımın alt kısmında 1 yıl önce oluşmuş bir çatlak var. Bu çatlak ekranı tamamen garanti dışı bırakma gibi bir durum var mı?

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Merhaba. Servisiniz garantisi altında olan mi 8 lite cihazımın üst kısımlarında ghost screen sorunu başladı. Onarım için ankara servisinize götürmek istiyorum fakat ekranımın alt kısmında 1 yıl önce oluşmuş bir çatlak var. Bu çatlak ekranı tamamen garanti dışı bırakma gibi bir durum var mı?
Hocam burası resmi forum değil. Buraya yazmanız lazım . Ama bana sorarsanız çatlak olduğu için garanti dışı kabul edeceklerdir :(

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Çatlak varsa kullanıcı hatası deyip,ücret karşılığında değişim yaparlar....

Geçmiş olsun.....

Kmert

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi8lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler cevaplarınız için

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
haktanerk hocam konu Delta Servis destek bölümünde bulunuyor ve konu sahibi arkadaşımız da zannediyorum Delta Servis yetkililerine ulaşmaya çalışıyor. Verdiğiniz bağlantıda ise sadece Delta değil hiç bir servis yetkilisinin hesabı bulunmuyor ve servis hizmeti sağlanamıyor.

Kmert hocam Delta Servis yetkilileri sorunuzu gördüklerinde cevap yazacaklardır.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
haktanerk hocam konu Delta Servis destek bölümünde bulunuyor ve konu sahibi arkadaşımız da zannediyorum Delta Servis yetkililerine ulaşmaya çalışıyor. Verdiğiniz bağlantıda ise sadece Delta değil hiç bir servis yetkilisinin hesabı bulunmuyor ve servis hizmeti sağlanamıyor.

Kmert hocam Delta Servis yetkilileri sorunuzu gördüklerinde cevap yazacaklardır.
Hocam başlığı kontrol etmemişim ben kusura bakmayın. Resmi forumu ise garanti vs arandığı zaman oraya yönlendiriyorlar o yüzden verdim. Genelde insanlar karıştırıp bizim foruma yazıyor. Yazan kişi de yeni üye olduğu için direkt öyle düşünmüştüm ben. Ama haklısınız tabi kusura bakmayın

Kmert

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi8lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam delta servis garantisi altında.

Üst Alt