Yardım Mi8 Lite Gcam kuran varmı?

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
Arkadaşlar yardım bl kilidimin süre doldu açmadım öyle bıraktım Rom Root işine girip gereksiz sistem uygulamalarını vs silmek istiyorum hem ramdan verim almak hemde kullanmadığım uygulamaları kaldırıp sade ios tarzı görünüm elde etmek istiyorum. Birde ilk android cihazım olduğu için gcam diyorlar baktım bütün yazılımlardan üstün 8 liteye bunu kurmak zormu kuranlar aşama aşama anlatabilirmi?

Son düzenleme:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
ben mi 8 lite a kurdum gerçekten güzel çalışıyor. size tavsiyem sırası ile;
1- twrp yükleyin..
2- eu beta yada stabil rom yükleyin. (tercihe göre. beta da haftalık güncelleme gelir)
3- root için magisk manager yükleyin. (gcam fix dosyası için gerekli)
4- google camera yükleyin.

yapılım aşamaları hepsi forumda mevcut..
bu linkteki dosyayı twrp den flaşlarsanız camera2api etkin oluyor kendim denedim. kod girmenize gerek kalmaz..

Oyla:

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben mi 8 lite a kurdum gerçekten güzel çalışıyor. size tavsiyem sırası ile;
1- twrp yükleyin..
2- eu beta yada stabil rom yükleyin. (tercihe göre. beta da haftalık güncelleme gelir)
3- root için magisk manager yükleyin. (gcam fix dosyası için gerekli)
4- google camera yükleyin.

yapılım aşamaları hepsi forumda mevcut..
bu linkteki dosyayı twrp den flaşlarsanız camera2api etkin oluyor kendim denedim. kod girmenize gerek kalmaz..
Sen hangi romu kurdun hocam? teşekkür ederim sitede bulunan twrp ve magisk güncel versiyonmu? onları indirip kursam?

Oyla:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
ben eu beta kullanıyorum. haftalık güncelleme almak istemiyorsanız eu stabil kurun siz. miroom da güzel sade ve ekran süresi yüksek olduğunu söylüyor kullanan arkadaşlar..

Oyla:

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
ben eu beta kullanıyorum. haftalık güncelleme almak istemiyorsanız eu stabil kurun siz. miroom da güzel sade ve ekran süresi yüksek olduğunu söylüyor kullanan arkadaşlar..
Anladım hocam global romda kurulmuyormu kusura bakma bu işlere ilkez başvuruyorum iosda jailbreak felan yapıyordum ama angel~~

Oyla:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
benim mi 8 lite da kullandığım apk bu linkte.

hocam global romda kuruluyor ama ben eu beta kullanıyorum. custom rom iyi oluyor 3. parti tema yüklememe izin veriyor. reklamlardan arındırılmış ve her hafta güncelleme almak hoşuma gidiyor.

Oyla:

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
benim mi 8 lite da kullandığım apk bu linkte.

hocam global romda kuruluyor ama ben eu beta kullanıyorum. custom rom iyi oluyor 3. parti tema yüklememe izin veriyor. reklamlardan arındırılmış ve her hafta güncelleme almak hoşuma gidiyor.
Hocam bu işlere ehliniz var galiba birşey sormak istiyorum gereksiz uygulamaları nasıl kaldırabiliriz kökten misal barkod okuyucu ekran kaydedici kendi tarayıcısı ve google servisleri bunları ben hiç kullanmıyorum hem ramımı kullanıyor hemde performansımı olumsuz etkiliyor cihazın bilginiz varmı eu romda böyle gereksiz uygulamalar google servisleri varmı?

Oyla:

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
metin55k eu romda bu gereksiz uygulamaların hepsini kaldırmışlar. öyleki google drive bile yok. ne kullanacaksanız marketten kendiniz indiriyorsunuz. haliylede ekran sürenizi artırıyor. tabi bunun dezavantajlarıda var mesela bu haftaki güncellemede uygulama kasası durduruldu hatası veriyordu. eu stabil kurarsanız sorunsuz kullanırsınız. mesela eu beta romda note 6 pro kullanıcıları android 9 a geçti bile. işlemler gözünüzü korkutmasın. forumdaki anlatımlar gerçekten sade ve anlaşılır şekilde yapılmış. dikkatlice yaparsanız sorun yaşamazsınız..

Oyla:

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
metin55k eu romda bu gereksiz uygulamaların hepsini kaldırmışlar. öyleki google drive bile yok. ne kullanacaksanız marketten kendiniz indiriyorsunuz. haliylede ekran sürenizi artırıyor. tabi bunun dezavantajlarıda var mesela bu haftaki güncellemede uygulama kasası durduruldu hatası veriyordu. eu stabil kurarsanız sorunsuz kullanırsınız. mesela eu beta romda note 6 pro kullanıcıları android 9 a geçti bile. işlemler gözünüzü korkutmasın. forumdaki anlatımlar gerçekten sade ve anlaşılır şekilde yapılmış. dikkatlice yaparsanız sorun yaşamazsınız..
Zahmet olmazsa hocam bi ana menünüzü fotograf eklermisiniz yani neler yüklü geliyor fikir acısından xiaominin kendi yüklü uygulamaları bilemi yok yani bunumu anladım.

Oyla:
Üst Alt