Yardım Mi8 lite çöp oldu

okaneypi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi8 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 10.3.5.0 KARARLI
Telefon Modeli
Mi8 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Yeni gelen 10.3.5.0 guncellemesiyle telefon artik 6 saatte sarj oluyor ve yeni 11 surumuyle bazi seyler duzeldi sarj suresi en azindan düştü

Son düzenleme:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Gercek suki laptop gibibtel artik sarjda kullaniyorum eskiden yarim saatte sarj oluyodu simdi yarim gunde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Walla paşam benm tek sorunum sarj 6 saaatte yuzde 40 oldu sarj ve boyle bi olay sizlerin basina gelse napardiniz acaba
Üyelerin birbirine siz diye hitap etmesi forum kuralları gereği esastır. Lütfen üslubunuzu düzeltin, insanlar size yardımcı olmaya çalışırken siz insanlara ters ters konuşuyor ve hata onlardan kaynakliymis gibi davranıyorsunuz. Öncelikle bütün yedeklerinizi alın resim video müzik mesaj ayar vs, sonra bunları bilgisayara aktarın. Ardından telefonu kapatın ses açma ve güç tuşuna basarak telefonu açın cihazın orijinal recovery menüsü açılacaktır. Oradan wipe data yapın ve Cihazı yeniden başlatın. Eğer sorun devam ederse sorun donanımsaldır, şarj soketi yada kablonuz bozulmuş olabilir, başka bir kablo ile ve başka bir adaptör ile şarj edip deneyebilirsiniz. Yine sorun çözülmez ise şarj soketi bozulmuş olabilir ve servis yolu gözükür

Oyla:

okaneypi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi8 lite
Konular
1
Üyelerin birbirine siz diye hitap etmesi forum kuralları gereği esastır. Lütfen üslubunuzu düzeltin, insanlar size yardımcı olmaya çalışırken siz insanlara ters ters konuşuyor ve hata onlardan kaynakliymis gibi davranıyorsunuz. Öncelikle bütün yedeklerinizi alın resim video müzik mesaj ayar vs, sonra bunları bilgisayara aktarın. Ardından telefonu kapatın ses açma ve güç tuşuna basarak telefonu açın cihazın orijinal recovery menüsü açılacaktır. Oradan wipe data yapın ve Cihazı yeniden başlatın. Eğer sorun devam ederse sorun donanımsaldır, şarj soketi yada kablonuz bozulmuş olabilir, başka bir kablo ile ve başka bir adaptör ile şarj edip deneyebilirsiniz. Yine sorun çözülmez ise şarj soketi bozulmuş olabilir ve servis yolu gözükür
[/QUO tapikide denedim sarj konusunu sorunu güncellemede buluyorum cevap icin minnettarım ama güncelleme otomatik geldi ve yüklendi mi telefonlarin en pozitif yani sarj olayi bu durumdan herkes tepkili nicin bu sureleri uzatıyor larki

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Aman dikkat imei işlemi var ise fabrika ayarlarına dönmek imei de eski haline getirir.
Valla bu imei olayini anlayadim ben bir turlu. Kimisi gider diyor kimisi gitmez diyor.
Yalniz fark ettim ki imei atilan cihazlarda sorun cok oluyor.
Ote yandan iphone dahil tum cihazlar surum yukseltince sorun cikarabiliyor.

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Her güncellemede sorun olabilir diye bir durum söz konusu değil, sizin yaşadığınız sorunu aynı cihaza sahip bir kişi yaşamamış olabilir. Sorunu güncellemeye yoruyorsaniz dediğimi yapın ve format atın düzelip düzelmedigine bakalım

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Valla bu imei olayini anlayadim ben bir turlu. Kimisi gider diyor kimisi gitmez diyor.
Yalniz fark ettim ki imei atilan cihazlarda sorun cok oluyor.
Ote yandan iphone dahil tum cihazlar surum yukseltince sorun cikarabiliyor.
Hocam, rom atmak, güncelleme yapmak wipe 4, sürüm düşürmek bunların hiç biri imei ile ilgili değil.Ama fabrika ayarlarına döner iseniz %90 imei uçar.
Güncellemelerde sorunların çıkmasını doğal görüyorum. kullanılıp özelleştirilmiş farklı işlemler görmüş cihazların hepsini birden yeni bir sisteme entegre etmek pek kolay değil.Ama zaman içinde hepsi bir çözüme kavuşuyor.

Oyla:

blackshadow

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
#
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
22
Pişmanlık olarak görüyorsanız telefonu satıp 400 500 lira fazla vererek Samsung Huawei gibi markalara yönelebilirsiniz, sadece bir tavsiye.

Oyla:
Üst Alt