Yardım Mi8 Lite 10-15dk tuş kilidi kapalı kalınca wifi kapanıyor bildirimler gelmiyor

braymm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi4
Konular
15
Kısaca sorunu özetliyim;

Telefonun tuş kilidi belli bir süre kapalı kalınca (ortalama 10-15dk) başta whatsapp olmak üzere hiç bir bildirim gelmiyor taa ki tuş kilidini açana kadar. Defalarca denedim hep aynı fakat 4,5G mobil veri de böyle bir sorun yok sadece wifi de yapıyor.

Acaba telefon uyku moduna mı giriyor? gerçi uyku moduna girse mobil veride de bildirimler gelmez. Wifiyi hep açık tutmanın bir yolu var mı acaba? hoş wifi neden kapanır onu da anlamış değilim cidden telefondan soğumaya başladım yazık yani bu kadar yeni bir cihazın böyle komik sorunları olmamalı.

Brkdzdr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi A2 lite
Konular
20
Kısaca sorunu özetliyim;

Telefonun tuş kilidi belli bir süre kapalı kalınca (ortalama 10-15dk) başta whatsapp olmak üzere hiç bir bildirim gelmiyor taa ki tuş kilidini açana kadar. Defalarca denedim hep aynı fakat 4,5G mobil veri de böyle bir sorun yok sadece wifi de yapıyor.

Acaba telefon uyku moduna mı giriyor? gerçi uyku moduna girse mobil veride de bildirimler gelmez. Wifiyi hep açık tutmanın bir yolu var mı acaba? hoş wifi neden kapanır onu da anlamış değilim cidden telefondan soğumaya başladım yazık yani bu kadar yeni bir cihazın böyle komik sorunları olmamalı.
Kullanim analizlerime göre pil tasarrufu ile ilgii bir olay bu . Tasarruf ile ilgili kisitlamalariniza vs bakinn gozden gecirin

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Wifi ayarlarında ki bu kısmı her zaman yapın

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-03-26-00-30-22-652_com.android.settings.png
    Screenshot_2019-03-26-00-30-22-652_com.android.settings.png
    131,8 KB · Görüntüleme: 318
Oyla:

braymm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi4
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım bu saçma sorunun çözümü yok..

Oyla:

Therrapy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Mİ 8 LİTE
Konular
0
Ayarlar / Pil & performans / Pil kullanımı burada sağ üst köşede ayarlar ikonu var, oraya girip Cihaz kilitlendiğinde mobil veriyi kapat seçeneği "Asla" şeklinde mi bir bakın. Belki wifi yi etkiliyordur. Bir de Ayarlar / Pil & performans / Pil kullanımı sayfasında alt kısımda Pil tasarrufu seçeneği "kapalı" olmalı, ona da bir bakın.

Son düzenleme:
Oyla:

braymm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi4
Konular
15
Ayarlar / Pil & performans / Pil kullanımı burada sağ üst köşede ayarlar ikonu var, oraya girip Cihaz kilitlendiğinde mobil veriyi kapat seçeneği "Asla" şeklinde mi bir bakın. Belki wifi yi etkiliyordur. Bir de Ayarlar / Pil & performans / Pil kullanımı sayfasında alt kısımda Pil tasarrufu seçeneği "kapalı" olmalı, ona da bir bakın.
Pil kullanımında öyle bir ayar yok hocam. Zaten telefonda ''uyku modunda wifi'yi açık tut'' seçeneği olsa sorunum çözülecek ama mi8 lite da öyle bir özellik yok. Telefon 10-15dk sonra uyku moduna girip wifi yi kapatıyor.

Oyla:
Üst Alt