Yardım Mi8 LineageOS 21 Android 14 Kasma

xiaomicifan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8
Konular
4
Mi8 telefonuma LineageOS 21 Android 14 kurdum fakat arada sırada telefon çok kasıyor kasmadığı zamanlarda gayet akıcı sıkıntı ne olabilir pixel experience 13 kullanıyordum öncesinde

sedat122

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sedat
Cihazım
mi8
Konular
3
Bende lineage kullaniyordum. Sorun yoktu. Güncelledim. Sonra google play hizmetleri çalısmamaya basladı. Tekrardan kurdum hiçbir gapps paketi çalışmadı. Eu roma geçtim ama lineage iyiydi

minotefan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
minotefan
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Crdroid son versiyonu iyi. Onu kullanın

hamzaaates

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamzaaates
Cihazım
Poco F5
Konular
0
Mi8 telefonuma LineageOS 21 Android 14 kurdum fakat arada sırada telefon çok kasıyor kasmadığı zamanlarda gayet akıcı sıkıntı ne olabilir pixel experience 13 kullanıyordum öncesinde
Kasma sebebi romu yapan kişilerin daha dikkatli olması gerekir ben Poco F5 kullanıyorum ve evolution x yüklü ama genede biraz kasma oluyor çünkü bu devin problemi cihazınızda değil ha evet işlemci biraz eski ama sağlam işlemci MIUI hyper os yüklemenizi öneririm aosplar sadece Google pixel ler için daha iyi akıcı olur

sedat122

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sedat
Cihazım
mi8
Konular
3
Cok fazla rom denedim ve edindiğim tecrübe şu oldu. En stabili eu rom diğerleri hep biyerlerde patlak verdi. Keşke android 14 eu rom yapsalarda kullansak.

cmert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşku
Cihazım
S21 8-128
Konular
17
mi8 kullandığım dönemlerde aosp tabanlı android 13 romların hepsi gayet stabil ve batarya performansları çok iyidi. sadece iris tarayıcı çalışmıyordu. android 14 tabanlı olanlarda bu tür problem olması pek mantıklı gelmedi bana

sedat122

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sedat
Cihazım
mi8
Konular
3
mi8 kullandığım dönemlerde aosp tabanlı android 13 romların hepsi gayet stabil ve batarya performansları çok iyidi. sadece iris tarayıcı çalışmıyordu. android 14 tabanlı olanlarda bu tür problem olması pek mantıklı gelmedi bana
Hocam lineageos kurdum android 14 bir türlü gapps paketleri çalısmadı. Crdroid kurdum android 12 oyunda kasıyo bazen görseller kayboluyo felan. Bugün yeniden Eu stabil kurdum sorun yok oyunda akıci

xiaomicifan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
crdroid kurdum zram dolduğu zaman kasmaya başlıyor sadece. 5 günde 1 filan system restart atıyorum düzeliyor kasma sıkıntısı.

FK9N6

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferhat
Cihazım
iPhone 7
Konular
8
crdroid kurdum zram dolduğu zaman kasmaya başlıyor sadece. 5 günde 1 filan system restart atıyorum düzeliyor kasma sıkıntısı.
Bu sorunun aynısını MIUI 12.0.1 , 12.0.2 ve 12.0.3 sürümlerinde de yaşıyorum. Eskiden böyle olmuyordu. Neyden kaynaklanıyor bilen var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasma sebebi romu yapan kişilerin daha dikkatli olması gerekir ben Poco F5 kullanıyorum ve evolution x yüklü ama genede biraz kasma oluyor çünkü bu devin problemi cihazınızda değil ha evet işlemci biraz eski ama sağlam işlemci MIUI hyper os yüklemenizi öneririm aosplar sadece Google pixel ler için daha iyi akıcı olur
Mi8 için hyper OS indirebileceğim bir bağlantı var mı? Kamera sorunu, bug , Google uygulamarı, takılma, kasma ve ram sorunu yaşar mıyım?

Üst Alt