Yardım Mi8 ile yaşadığım yazılım sorunları

Erkanbeyhazretleri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
J7
Konular
4
Selamün aleyküm arkadaşlar mi 8 en son güncellemesini yaptıktan sonra bence bir çok hata ile çalışıyor. Şarj çok çabuk bitiyor, pubg için çentik sorunu Allahım aklıma geldikçe kafayı yiyorum. WhatsApp dan bildirim geliyor ama içerik görünmüyor tıklıyorum açılmıyor. Mesela 3 adet uygulama açık. Google Chrome,WhatsApp ve Instagram. Açık uygulamaların tümünü görüyorum mesela WhatsApp da en son bulunduğum ekranı değil de bir öncekini gösteriyor. ( A kişisinin mesajlarından çıkıp B kişisinin mesajlarına geçiyorum hala A kisisinde gibi gösteriyor) bunu çok açıklayamadim sanırım . Bazen ses kısma tuşları sorunlu çalışıyor. Mesela sesi kismak istiyorum kısma tuşuna basıyorum kısmıyor ikinci bastığım zaman kisiyor. Şimdi de bu çıktı fotoğraf i aşağı bırakıyorum film izliycem çentik beyaz beyaz görünüyor rahatsız ediyor kafayı yemek üzereyim..böyle giderse bu cihazı saticam çözümü var mı bana ne önerirsiniz saat sabah 7:24 benim uğraştığım şeye bak. Yardımcınız için teşekkürler umarım başlık ve yazdıklarım Ban sebebi değildir ve yanlış anlaşılmam. İyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım son güncelleme ile çentik de kapanmaz oldu. Ya yemin ediyorum her güncellemede pişman ediyor neredeyse. Sizden ricam beni hoş karsilamaniz, ve çözüm yolu sunmaniz. Telefonu cidden araştırıp takip Edip severek heyecanlı bir şekilde aldım. Her önüme gelene de övdüm, fanboyluk yaparak değil ama övdüm. İyi bir telefon çünkü. Ama şöyle sorunlar gördükçe kafayı yiyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-12-27-07-18-25-380_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-12-27-07-18-25-380_com.android.chrome.png
    431,5 KB · Görüntüleme: 166
  • Screenshot_2018-12-27-07-18-20-507_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-12-27-07-18-20-507_com.android.chrome.png
    630,9 KB · Görüntüleme: 165
  • Screenshot_2018-12-27-07-18-12-229_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-12-27-07-18-12-229_com.android.chrome.png
    172,6 KB · Görüntüleme: 151

evorelismus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
evren
Cihazım
mi 8
Konular
3
Hocam sizin cihazınızda bir sıkıntı var gibi görünüyor. Ayarlar/Pil altından alacağınız ekran görüntüleri ile yeni bir konu açın isterseniz.

Bugün global beta yükledim bakalım hocam

Mi 8 için beta önerir misiniz pil için

Beta 8.12.20 yükledim ,en son bu mudur

Son düzenleme:
Oyla:

Erkanbeyhazretleri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
J7
Konular
4
Selamün aleyküm yeni konu açmak istemedim forumda çözümü var mı bilmiyorum, mı 8 kullanıyorum, telefonda temalar uygulamasında arama yaptığım zaman bana ağa baglanilamadi diye hata veriyor sinir bozucu bir olay çözümü var mıdır ?

Oyla:

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Telefonda hiç oyun yok 3 sayfa uygulamam var. Sürüm V10.1.1.0 Magisk yüklü Greenify den istediğim uygulamaya istediğim komutu verebiliyorum sonuç bu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:

Diveman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi8
Konular
0
Yapı kredi banka uygulamasının 9 pie sürümünde ekranı bölmek dışında bir çözümü var mı acaba.8 de böyle bir sorun yoktu.

Oyla:

serhatakyildiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Meslek
Rehber
Konular
21
Arkadaşlar yeni konu açmamak için alakalı konu altına yorum yapmak istedim. Mi8 kullanıyorum ve mevcut sürümüm Global Stabil 9.5.13.0.

Kullandığım sürümde hiç bir hata yok ve daha hiç güncelleme yapmadım. Redmi Note 5 kullanırken Miui10 ile sorunlar da beraberinde gelmişti.

Sizce Mi8 ile 10.0.3.0'a geçmeli miyim? Geçmemeli isem bu güncelleme bildirimini nasıl kapatabilirim?

Oyla:

ertugrulgul__

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Mi5 pro
Konular
11
Ben telefonu satma noktasına geldim. Burada tartışılan tüm sorunlara ek bende de instagramdan çıktıktan sonra hala videoların sesi geliyor. İlan koydum cihazı satıcam. Yazılımsız donanımın hiçbir işe yaramadığını öğrendim.
O sorun bende de duzelte bildin mı hocam.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Gokbet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökberk
Cihazım
İphone 6
Konular
4
Bir uygulama içerisindeyken WhatsApp bildirimleri boş balon içinde gelmesini düzeltebilen varmı ?

Oyla:

ahmettttozkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
0
Bende aynı dertten müzdaripim. Yeni gelen güncellemeyle birlikte (gps için bir sorun yaşamadım henüz) Yapı Kredi Mobil Uygulamasında sorun yaşıyorum. Pil ömrünü henüz test etmedim. Ama kötüleşmeye giden bir durum var ise eski sürüme geri dönmeyi düşünüyorum. Şimdilik Yapı Kredi uygulamasında işlemimi halletmek için 3.5inç üzerinden tek el modunu açıyorum. Hata bildiriminde bulunduk. Umarım en kısa zamanda düzelir.

Oyla:

zeus67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
poco x3 GT
Meslek
Memur
Konular
23
Bende aynı dertten müzdaripim. Yeni gelen güncellemeyle birlikte (gps için bir sorun yaşamadım henüz) Yapı Kredi Mobil Uygulamasında sorun yaşıyorum. Pil ömrünü henüz test etmedim. Ama kötüleşmeye giden bir durum var ise eski sürüme geri dönmeyi düşünüyorum. Şimdilik Yapı Kredi uygulamasında işlemimi halletmek için 3.5inç üzerinden tek el modunu açıyorum. Hata bildiriminde bulunduk. Umarım en kısa zamanda düzelir.
Hocam benim de vakıfbank uygulamasında sorun vardı, ayarlardan tam ekran görünüm seçeneği altında tam ekran modu seçeneği yer alıyor, ordan vakıfbank uygulamasını açık hale getirdim uygulama düzeldi, sağa sola kaymıyor artık, deneyebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt