- Adım
- Erkan
- Cihazım
- J7
- Konular
- 4
Selamün aleyküm arkadaşlar mi 8 en son güncellemesini yaptıktan sonra bence bir çok hata ile çalışıyor. Şarj çok çabuk bitiyor, pubg için çentik sorunu Allahım aklıma geldikçe kafayı yiyorum. WhatsApp dan bildirim geliyor ama içerik görünmüyor tıklıyorum açılmıyor. Mesela 3 adet uygulama açık. Google Chrome,WhatsApp ve Instagram. Açık uygulamaların tümünü görüyorum mesela WhatsApp da en son bulunduğum ekranı değil de bir öncekini gösteriyor. ( A kişisinin mesajlarından çıkıp B kişisinin mesajlarına geçiyorum hala A kisisinde gibi gösteriyor) bunu çok açıklayamadim sanırım . Bazen ses kısma tuşları sorunlu çalışıyor. Mesela sesi kismak istiyorum kısma tuşuna basıyorum kısmıyor ikinci bastığım zaman kisiyor. Şimdi de bu çıktı fotoğraf i aşağı bırakıyorum film izliycem çentik beyaz beyaz görünüyor rahatsız ediyor kafayı yemek üzereyim..böyle giderse bu cihazı saticam çözümü var mı bana ne önerirsiniz saat sabah 7:24 benim uğraştığım şeye bak. Yardımcınız için teşekkürler umarım başlık ve yazdıklarım Ban sebebi değildir ve yanlış anlaşılmam. İyi forumlar.
Sanırım son güncelleme ile çentik de kapanmaz oldu. Ya yemin ediyorum her güncellemede pişman ediyor neredeyse. Sizden ricam beni hoş karsilamaniz, ve çözüm yolu sunmaniz. Telefonu cidden araştırıp takip Edip severek heyecanlı bir şekilde aldım. Her önüme gelene de övdüm, fanboyluk yaparak değil ama övdüm. İyi bir telefon çünkü. Ama şöyle sorunlar gördükçe kafayı yiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanırım son güncelleme ile çentik de kapanmaz oldu. Ya yemin ediyorum her güncellemede pişman ediyor neredeyse. Sizden ricam beni hoş karsilamaniz, ve çözüm yolu sunmaniz. Telefonu cidden araştırıp takip Edip severek heyecanlı bir şekilde aldım. Her önüme gelene de övdüm, fanboyluk yaparak değil ama övdüm. İyi bir telefon çünkü. Ama şöyle sorunlar gördükçe kafayı yiyorum.