Yardım Mi8 ile yaşadığım yazılım sorunları

Erkanbeyhazretleri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
J7
Konular
4
Selamün aleyküm arkadaşlar mi 8 en son güncellemesini yaptıktan sonra bence bir çok hata ile çalışıyor. Şarj çok çabuk bitiyor, pubg için çentik sorunu Allahım aklıma geldikçe kafayı yiyorum. WhatsApp dan bildirim geliyor ama içerik görünmüyor tıklıyorum açılmıyor. Mesela 3 adet uygulama açık. Google Chrome,WhatsApp ve Instagram. Açık uygulamaların tümünü görüyorum mesela WhatsApp da en son bulunduğum ekranı değil de bir öncekini gösteriyor. ( A kişisinin mesajlarından çıkıp B kişisinin mesajlarına geçiyorum hala A kisisinde gibi gösteriyor) bunu çok açıklayamadim sanırım . Bazen ses kısma tuşları sorunlu çalışıyor. Mesela sesi kismak istiyorum kısma tuşuna basıyorum kısmıyor ikinci bastığım zaman kisiyor. Şimdi de bu çıktı fotoğraf i aşağı bırakıyorum film izliycem çentik beyaz beyaz görünüyor rahatsız ediyor kafayı yemek üzereyim..böyle giderse bu cihazı saticam çözümü var mı bana ne önerirsiniz saat sabah 7:24 benim uğraştığım şeye bak. Yardımcınız için teşekkürler umarım başlık ve yazdıklarım Ban sebebi değildir ve yanlış anlaşılmam. İyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım son güncelleme ile çentik de kapanmaz oldu. Ya yemin ediyorum her güncellemede pişman ediyor neredeyse. Sizden ricam beni hoş karsilamaniz, ve çözüm yolu sunmaniz. Telefonu cidden araştırıp takip Edip severek heyecanlı bir şekilde aldım. Her önüme gelene de övdüm, fanboyluk yaparak değil ama övdüm. İyi bir telefon çünkü. Ama şöyle sorunlar gördükçe kafayı yiyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-12-27-07-18-25-380_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-12-27-07-18-25-380_com.android.chrome.png
    431,5 KB · Görüntüleme: 166
  • Screenshot_2018-12-27-07-18-20-507_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-12-27-07-18-20-507_com.android.chrome.png
    630,9 KB · Görüntüleme: 165
  • Screenshot_2018-12-27-07-18-12-229_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-12-27-07-18-12-229_com.android.chrome.png
    172,6 KB · Görüntüleme: 151

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Hocam size kesin çözümü söyleyeyim, sakın temiz kurulum du, telefonu sıfırlamaktı uğraşmayın boşuna, asla çözüm olmuyor. Ben sizin yüklediğiniz güncellemeyi, yada bir önceki pie 9 güncellemesini yükleyeli 1 ayı geçti, ilk bana gelmişti güncelleme, burada defalarca yazdım ama demekki kimse beni ciddiye almamış, sorunlarınızın tek çözümü android 8, mıuı 10.0.2.0 yada 10.0.3.0 güncellemesine geri dönmek.

Navigasyon ve yapı kredi bankası uygulaması da sorunlu sizin yüklediğiniz sürümde. Uğraşmayın geri dönün eski sürüme. Ve otomatik güncellemeleri kapatın.

Oyla:

alidenizz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 8
Konular
9
Aynı sorunlar bende de var . Forumda o kadar güncelleme yapmayın diye açılan konuları okuyup merak edip yinede güncelleme yapanlardanım. facepalm~~ Bir önceki sürüme geçmeyi düşünmüyorum. Umarım yakın bir zamanda yeni bir güncelleme ile yaşanan problemleri düzeltirler. :(

Oyla:

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Pocophone'da bu tarz sıkıntılar var mı? Mi8 almaktan vazgeçip Poco F1'e yöneldim de.

Oyla:

Erkanbeyhazretleri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
J7
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bl kilidiniz açik ise temiz bir kurulum yapin hocam Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu adimlari takip edip yaparsaniz sorunuz cozulecektir muhtemelen
Hocam bunu deneyeceğim fakat bilgisayar ile yapılıyorsa bunu yapamam elimde bir bilgisayar yok maalesef:(

Hocam size kesin çözümü söyleyeyim, sakın temiz kurulum du, telefonu sıfırlamaktı uğraşmayın boşuna, asla çözüm olmuyor. Ben sizin yüklediğiniz güncellemeyi, yada bir önceki pie 9 güncellemesini yükleyeli 1 ayı geçti, ilk bana gelmişti güncelleme, burada defalarca yazdım ama demekki kimse beni ciddiye almamış, sorunlarınızın tek çözümü android 8, mıuı 10.0.2.0 yada 10.0.3.0 güncellemesine geri dönmek.

Navigasyon ve yapı kredi bankası uygulaması da sorunlu sizin yüklediğiniz sürümde. Uğraşmayın geri dönün eski sürüme. Ve otomatik güncellemeleri kapatın.
Yemin ederim çok mantıklı ya temiz kurulum da çözüm olabilir tabiki onu öneren arkadaşlara birşey dedigimden değil ama güncelleme cidden hoş gelmedi bana ya, arkadaş düzeltilmesi gerekirken nasıl bozuluyor anlamıyorum. Android 8 e dönerken de anti rollback mi ne varmış o sorun oluyomus Allahım kafayı yicem ya. Yapikredi uygulamasını aktif kullanan biriyim. En azından param varken :D siz bunu diyince girdim cidden uygulama sorunlu. Tam Ekran değil yazıları ekran dışında kalıyor şekilsiz biçimsiz bişey. Eski sürüme dönmek için bi bakayım eğer yapabilirsem cihazı ilk aldığım hale getirmeyi düşünüyorum.

Forum kurallarımız gereği başlık ve içeriğin tamamının büyük harflerle yazılması yasaktır. Konu başlığı düzenlenmiştir.
Forum Kurallarımız
Kusura bakmayın hocam, teşekkür ederim

Son düzenleme:
Oyla:

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
Suan resmi sayfada hala ilk PEAMİFİ surumu var. Bizim 10.1.0.2 henuz resmi sitede yayinlanmadi.Bir umut resmi olarak yayinlandiginda bazi seyler duzelip gelir.

Ayrica cikali daha kac ay oldu haftalik beta guncellemesi veriyor kisa zamanda oturtacaktir Mi8 icin yazilimi.

Son düzenleme:
Oyla:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Pocophone'da bu tarz sıkıntılar var mı? Mi8 almaktan vazgeçip Poco F1'e yöneldim de.
1 Aydir elimde. Sorunsuz dostum..
Gerek pubg gerek bildirim hersey sorunsuz calisiyor ayrica pie ile batarya kullanimi daha da iyilesti.

Oyla:

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Ben telefonu satma noktasına geldim. Burada tartışılan tüm sorunlara ek bende de instagramdan çıktıktan sonra hala videoların sesi geliyor. İlan koydum cihazı satıcam. Yazılımsız donanımın hiçbir işe yaramadığını öğrendim.

Oyla:
Üst Alt